Yrityslainaa jopa 50 000 €

5 000 €
1 000 € 50 000 €
6 kk
1 kk 12 kk

Esimerkkilaina

5 000 € / 12 kk

Kuukausierien määrä
12 kpl
Kiinteä kuukausierä*
510 € / kk
Kokonaiskustannus*
6 120 €
*Hinnat ovat esimerkkejä tasalyhenteiselle kertalainalle. Lopullinen lainatarjous tarkentuu hakijan ja yhtiön tietojen sekä riskiarviointimme perusteella.

Nopea ja helppo yrityslaina

Sähköinen lainahakemus verkossa ilman liitteitä ja monimutkaisuuksia.

Miten lainapalvelu toimii?

Broadenin yrityslainapalvelu on kehitetty juuri sinulle, yrittäjä. Lainaamme rahaa yrityksesi kaikkiin tarpeisiin, ja voit hakea yritysrahoitusta suoraan helpolla verkkohakemuksella. Hakemuksessa ei kysytä mitään liitteitä tai muita monimutkaisuuksia; tarvitset vain verkkopankkitunnuksesi turvalliseen tunnistautumiseen. Lainapäätöksen saat nopeasti. Mikäli jotain ilmenee, olemme viipymättä sinuun yhteydessä. Saat meiltä aina yrityksellesi räätälöidyn lainatarjouksen.

Yrityslainaa voit hakea aina 1 000 eurosta jopa 50 000 euroon, ja tarvittaessa voimme rakentaa sinulle yksilöllisen rahoituksen aina useisiin satoihin tuhansiin asti. Yrityslainamme ansiosta sinulle jää aikaa yrittämiseen – yksi huoli vähemmän.

Hae helppoa yrityslainaamme tänään.

Lainanhaun vaiheet

1 min

Täytä hakemus, ei liitteitä

2 min

Tunnistaudu turvallisesti

3 min

Anna takaajan tiedot

4 min

Saat lainatarjouksen

Voimmeko auttaa?

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10-15
1,95 €/min + pvm/mpm

Usein kysyttyä

Yrityksen nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö voi hakea lainaa ja toimii samalla lainan takaajana. Yrityksellä, hakijalla ja takaajalla on oltava luottotiedot kunnossa.

Kyllä, lainalle tarvitaan aina vähintään yksi henkilötakaaja. Lainanhakija toimii automaattisesti takaajana. Joissakin tapauksissa lainalle voidaan tarvita myös toinen henkilötakaaja. Saat tiedon takauksen tarpeesta lainahakemuksessa.

Kyllä voit. Suuremmissa lainatarpeissa pyydämme kääntymään asiakaspalvelumme puoleen. Jätä viesti lainatarpeestasi osoitteeseen info@broaden.fi. Käsittelemme hakemuksen seuraavan 48 tunnin aikana ja olemme sinuun yhteydessä.

Luottopäätöksen saat heti lainanhaun yhteydessä lainasumman ollessa enintään 10 000 euroa. Suurempien lainojen osalta saat luottopäätöksen seuraavien 48 tunnin aikana.

Lainasumman ollessa enintään 10 000 euroa laina maksetaan ulos välittömästi hyväksyttyäsi lainatarjouksen. Suurempien lainojen osalta laina maksetaan ulos 48 tunnin aikana siitä, kun olet hyväksynyt lainatarjouksen.

Lainaa lyhennetään aina kuukausittain tasaerissä. Lyhennyserien suuruus riippuu lainan määrästä ja maksuajasta. Kuukausierä määräytyy aina asiakaskohtaisesti. Lopullisen tarjouksen saat lainahakemuksen loppuvaiheessa.

Yleisimmät syyt kielteiseen luottopäätökseen ovat maksuhäiriömerkinnät yhtiöllä, luoton hakijalla tai takaajilla, jolloin rahoituksen myöntämisen kriteerit eivät täyty. Huomioithan, että kielteinen luottopäätös voi johtua muistakin syistä. Asiakaspalvelumme auttaa näissä kysymyksissä.

Jos epäilet, että henkilö- tai yrityksesi tietoja on käytetty väärin, tee viipymättä rikosilmoitus poliisille, joka laatii asiasta tutkintailmoituksen. Toimita meille tutkintailmoitus sähköpostilla liitetiedostona osoitteeseen info@broaden.fi. Mikäli väärinkäyttöepäily koskee pankkitunnuksiasi, ota yhteyttä myös omaan pankkiisi.

Ole asiakaspalveluumme välittömästi yhteydessä, jos lainan hakenut ja taannut henkilö poistuu yrityksestä tai nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö vaihtuu. Tällöin takaajan tilalle tulee järjestää toinen henkilötakaaja. Takauksen voi peruttaa vain rahoituksen myöntäjä.

Kyllä saat, ilmoita saldotodistuksen tarpeesta asiakaspalveluumme osoitteeseen info@broaden.fi. Saat saldotodistuksen ilmoittamaasi yrityksen sähköpostiosoitteeseen.

Voit sopia maksuaikataulusta asiakaspalvelumme kanssa osoitteessa info@broaden.fi. Jos sait perintäkirjeen liittyen yritysrahoitukseesi, tulee sinun ensisijaisesti olla yhteydessä perintää hoitavaan perintäyhtiöön. Perintäyhtiön kanssa on mahdollisuus neuvotella maksuaikataulusta.

Tuoreimmat artikkelit

Liikevaihto ja asiakasmäärät kasvaneet vakaasti vuonna 2021 – luottotappiotaso erittäin alhaalla Yhtiön liikevaihto ja asiakasmäärät ovat kasvaneet vakaasti vuoden 2021 aikana ja

Kaupintarahoitus ajoneuvoliikkeille Aloitimme B2B-liiketoiminnat kesällä vuonna 2020. Heti alussa meille oli selvää, että yksi rahoitustuotteistamme tulee olemaan nimenomaan ajoneuvoliikkeille suunnattu kaupintarahoitus. Ajoneuvoliikkeillä