Yrityslaina voi olla paras päätöksesi

Joka kolmas suomalainen on ottanut asuntolainaa. Oma asunto nähdään järkevänä sijoituksena ja tulevaisuuden turvana – mutta myös oma yritys on järkevä sijoitus, johon kannattaa panostaa. Oman asunnon arvoa kohennetaan erilaisin remontein, mutta oman yrityksen arvoa voi kasvattaa myös aineettomin sijoituksin. Pelkällä kassavirralla parannuksia voi kuitenkin olla haastavaa rahoittaa, ja siksi onkin olemassa yrityslaina. 

Yrityslainalla ja asuntolainalla ei kuitenkaan (onneksi) ole juuri mitään yhteistä. Yrityslainaan ei nimittäin tarvitse sitoutua kymmeniksi vuosiksi eteenpäin, vaan se sopii myös lyhytaikaisten rahoitustarpeiden täyttämiseen. 

Yrityslaina auttaa kasvamaan

Yrityslaina voi tulla tarpeeseen monissa yllättävissä tilanteissa. Kun asiakkaalta tulee yhtäkkiä suuri tilaus, eikä varastossa ole tarpeeksi tavaraa, yrittäjällä ei ole varaa kieltäytyä. Silloin on käärittävä hihat ja ryhdyttävä hommiin nopeasti. Yrityslainalla saat äkillisetkin rahoitustarpeet täytettyä. 

Yrityslainan turvin voit esimerkiksi: 

  • Panostaa markkinointiin

  • Ostaa yrityksellesi uuden kulkuneuvon

  • Kasvattaa varastoa 

  • Palkata uuden työntekijän 

  • Investoida uusiin laitteisiin 

Yrityksen matka voi olla täynnä ylä- ja alamäkiä. Parempina kausina yrityslaina vauhdittaa kasvua. Hiljaisempina aikoina yrityslaina puolestaan auttaa pitämään kassan kunnossa, kun kulut juoksevat vähäisestä myynnistä huolimatta. 

Enemmän aikaa yrittämiselle

Jokainen panostus yritykseen auttaa yritystäsi kasvamaan ja tuo turvaa tulevaisuuteen. Mitä vahvempi pohja yrityksellä on, sitä rauhallisempia öitä yrittäjä saa nukuttua. Valitettavasti kasvu harvoin tulee ilmaiseksi, vaan se vaatii töitä ja panostuksia. 

Yrityslaina on hyvä vaihtoehto, koska sen hakeminen ei juurikaan vie yrittäjän kallisarvoista aikaa. Toisin kuin perinteinen pankkilaina, yrityslaina järjestyy nopeasti verkkohakemuksella ilman hankalia liitteitä. Sen turvin yrittäjä voi siis keskittyä tärkeimpään: asiakkaisiinsa. 

Broadenin yrityslainapalvelu on kehitetty varta vasten yrittäjille. Lainaamme rahaa yrityksesi kaikkiin tarpeisiin, ja voit hakea yritysrahoitusta suoraan helpolla verkkohakemuksella. Hakemuksessa ei kysytä mitään liitteitä tai muita monimutkaisuuksia; tarvitset vain verkkopankkitunnuksesi turvalliseen tunnistautumiseen. Lainapäätöksen saat nopeasti. Mikäli jotain ilmenee, olemme viipymättä sinuun yhteydessä. Saat meiltä aina yrityksellesi räätälöidyn lainatarjouksen.

Yrityslainaa voit hakea aina 1 000 eurosta jopa 10 000 euroon saakka. Yrityslainamme ansiosta sinulle jää aikaa yrittämiseen.