Autokauppias

Helppo kaupintarahoitus

Autokauppias, moninkertaista ostovoimasi! Rahoita olemassaolevaa varastoasi ja uusia ostoja.

Mitä on kaupintarahoitus?

Kaupintarahoituksella voit helposti rahoittaa yrityksesi ostot sekä jo olemassa olevaa ajoneuvovarastoasi.

Ajoneuvot kaupintarahoitukseen

Moderni ja monipuolinen rahoitus ajoneuvovarastollesi

Ajoneuvokauppaan keskittyvälle yritykselle kaupintarahoitus on sopiva rahoitusvaihtoehto. Voit rahoittaa olemassa olevan ajoneuvovaraston ja irrottaa siitä likvidiä uusiin ostoihin, tai vaihtoehtoisesti rahoituksen avulla voit ostaa lisää ajoneuvoja varastoon. Tiesithän, että kanssamme voit tehdä ostoja myös Suomen ulkopuolelta? Keskity kaupantekoon ilman päänvaivaa yrityksesi kassasta tai muista monimutkaisuuksista ja moninkertaista ostovoimasi. Enemmän varastoa, enemmän kauppaa! Kaupintarahoitus sopii myös moottoripyörille, mopoille, veneille, traktoreille, maatalouskoneille tai vaikka asuntovaunuille.

Monipuolistamalla ostoprosessisi teet enemmän kauppaa ja varmistat saumattoman kaupanteon sekä sinulle että asiakkaallesi. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen ja helppokäyttöisen rahoitustyökalun oman ajoneuvovaraston rahoitukseen.

Toimintamallimme avulla käyttöpääomasi käyttäytyy tehokkaammin, eikä sinun tarvitse enää sitoa suuria summia ajoneuvovarastoon.

Tullessasi asiakkaaksemme nimeämme sinulle oman asiantuntijan, joka auttaa sinua silloin, kun sinulla on kysyttävää.

Ota yhteyttä

Antonio Casagrande
antonio.casagrande@broaden.fi

Kaupintarahoituksen yleisimmät kysymykset

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, joka auttaa sinua kaupintarahoitukseen liittyvissä kysymyksissä. Voit saada rahoituksen käyttöösi jo samana päivänä.

Ajoneuvot toimivat rahoituksien vakuutena. Asiantuntijamme kertoo sinulle tarkemmin vakuusmekanismista ja sopimukseen liittyvistä asioista.

Räätälöimme jokaiselle yritykselle tilanteeseen sopivan kaupintarahoituksen. Limiitti määritetään aina siten, että ostovoimasi säilyy hyvällä tasolla. Normaalisti kaupintarahoituslimiitit alkavat n. 100 000 eurosta; summa riippuu yrityksesi tilanteesta. Asiantuntijamme järjestää kanssanne teille räätälöidyn kaupintarahoituksen.

Kaupintarahoituksen kulut ovat aina ajoneuvokohtaisia ja ennalta sovittuja, läpinäkyviä kuluja. Rahoitussopimuksessa on selvästi kuvattu muodostuvat kulut. Kysy lisää asiantuntijaltamme.

Kyllä voit. Kun olemme rahoituspartnerisi, voit ostaa ajoneuvoja esim. Saksasta tai Ruotsista.

Ajoneuvojen omistajana on yrityksemme Blue Finance Corporate Lending Oy, ja yrityksesi toimii aina ajoneuvon 1. haltijana.

Ajoneuvon 1. haltijana yrityksesi vastaa aina siitä, että ajoneuvosta on verot maksettu, ajoneuvo on katsastettu ja siitä huolehditaan asianmukaisesti. Vaaranvastuu ajoneuvosta on siis ajoneuvon 1. haltijalla.

Ei vaikuta, sillä kaupintarahoitus kokonaisuudessaan perustuu aina ajoneuvojen kappalemäärään. Rahoitus pystytään räätälöimään vaikka myymäläkohtaisesti.

Voimmeko auttaa?

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10-15
1,95 €/min + pvm/mpm

Ota yhteyttä

Tuoreimmat artikkelit

Liikevaihto ja asiakasmäärät kasvaneet vakaasti vuonna 2021 – luottotappiotaso erittäin alhaalla Yhtiön liikevaihto ja asiakasmäärät ovat kasvaneet vakaasti vuoden 2021 aikana ja

Kaupintarahoitus ajoneuvoliikkeille Aloitimme B2B-liiketoiminnat kesällä vuonna 2020. Heti alussa meille oli selvää, että yksi rahoitustuotteistamme tulee olemaan nimenomaan ajoneuvoliikkeille suunnattu kaupintarahoitus. Ajoneuvoliikkeillä