Kasvaisitko kumppaninamme?

Broadenin kumppanina voit nostaa omaa brändiäsi ja kasvattaa liiketoimintaasi.

Näin yhteistyö toimii

Kumppaniohjelmamme on tarkoitettu kaikille yrityksille, joiden asiakkaisiin kuuluu B2B-yrityksiä, ja jotka haluavat kasvattaa liiketoimintaansa tarjoamalla yrityslainaa asiakkailleen. Jos kiinnostuit, autamme sinua mielellämme.

Kasvata liiketoimintaasi

Kumppaninamme kasvatat liiketoimintaasi, sillä pystyt tarjoamaan asiakkaillesi entistä laajempaa ja kokonaisvaltaisempaa palvelua.

Laajenna asiakaskuntaasi

Kumppaninamme voit laajentaa asiakaskuntaasi tarjoamalla kilpailjoitasi kattavammat palvelut. Samalla pidät tyytyväisenä olemassa olevat asiakkaat.

Vahvista brändiäsi

Brändää yrityksesi monipuolisena kumppanina asiakkaillesi. White label -ratkaisullamme kustomoit palvelun brändisi näköiseksi.

 

Säästä omia resurssejasi

Kasvatat liiketoimintaasi, mutta et tarvitse lisäresursseja. Se on mahdollista, sillä hoidamme lähes kaiken puolestasi – asiakaspalvelusta laskutukseen.

Valitse kotimainen

Olemme kotimainen kumppani ja erikoistuneet suomalaisiin pienyrityksiin. Palvelemme myös yrityksesi asiakkaita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Olemme tukenasi

Kuljemme rinnallasi. Kehitämme yhdessä palveluitasi ja etsimme kanssasi parhaat maksuratkaisut asiakkaidesi palvelemiseksi.

Näin meistä tulee kumppaneita

Ota yhteyttä

Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun pian yhteyttä. Sovitaan yhteinen tapaaminen, jossa laitamme yksityiskohdat paikoilleen.

Allekirjoita sopimus

Tapaamisemme jälkeen saat sopimuksen allekirjoitettavaksesi. Kumppanuutemme on viimeistelyä vaille valmis.

Lisää koodi

Viimeisenä vaiheena sinun tulee lisätä kotisivuillesi toimittamamme lyhyt koodi – loppu on meidän heiniämme.

Parempi konversio yrityslainaa tarjoamalla

Broadenin yrityslaina on loistava lisävaihtoehto niin lainanvälittäjille kuin yrittäjillekin, sillä yrittäjä voi saada lainaa jopa 10 000 euroa. Yrityslainan tarjoaminen kulutuslainojen yhteydessä auttaa parantamaan konversioprosenttia, sillä moni kuluttajista ei täytä luotonantokriteerejä – yrittäjille kriteerit ovat erilaiset. Myös hakemusten määrä kasvaa. 

Lisää lainatarjous-banneri sivuillesi

Saat meiltä Broadenin yrityslainaa tarjoavan bannerin koodin, jonka voit lisätä sivuillesi haluamaasi kohtaan. Värit ja tekstit ovat myös personoitavissa tarvittaessa. 

Kumppanuuden edut

Liity kumppaniksemme

Yhteistyö kanssamme on helppo aloittaa.

Broaden on suomalainen yrityslainaan erikoistunut yritys

Pääkohderyhmämme ovat pienyrittäjät, freelancerit ja kevytyrittäjät, joilla on y-tunnus

Lainaamme rahaa pienyritysten kaikkiin tarpeisiin aina 10 000 euroon saakka ja mallimme on hyvin suoraviivainen. Emme pyydä hakemuksessa liitteitä vaan koko prosessi hoituu verkossa verkkopankkitunnuksilla. Neuvottelut pankin kanssa voivat kestää hyvinkin pitkään. Me ratkomme yrittäjän ongelmat hetkessä.

Paikkaamme tarvittaessa yrittäjän kassavirtaa ja olemme mukana silloin, kun yritykselle tulee yllättäviä kuluja tai halutaan tehdä investointeja. Olemme kumppani, jonka puoleen voi aina tarvittaessa kääntyä.

Mitä kumppanuus Broadenin kanssa tarkoittaa?

Tarjomme helpon tavan tarjota omille yrittäjäasiakkaillenne rahoitusta

Kumppaninamme nostat yrityksen brändimielikuvaa ja pystyt tarjoamaan entistä monipuolisempia palveluita. Elät yrittäjäasiakkaidesi rinnalla. Kumppaninamme myös kasvat, sillä yrityksesi saa osuuden tuotoista.

Mitä kumppanuus vaatii yritykseltäsi?

Hyvin vähän, sillä olemme tehneet kaiken helpoksi. Omia resurssejasi tarvitsemme hyvin vähän, sillä teemme kaiken mahdollisen puolestasi.

White label –mallilla kustomoit ratkaisun brändi-ilmeeseesi sopivaksi

Meillä ei jää brändistä kiinni! White label -ratkaisullamme kustomoit palvelun täysin ilmeenne mukaiseksi. Asiakkaasi näkökulmasta palveluntarjoana toimii yrityksesi. Brändisi pysyy siis asiakkaasi mielessä jatkuvasti ja mielikuva monipuolisesta yhteistyökumppanista, jolta löytyy ratkaisut yrittäjän asioihin.

Broadenin ja lainanvertailualusta Sortterin yhteistyössä on erinomaista yhteinen intressi kehittää toimintaa proaktiivisesti ja yhdessä innovoiden, jotta erilaisten yritysten tarpeet saadaan huomioitua.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Keitä ovat tyypillisimmät asiakkaamme?

Pienyritykset

Pienyritykset muodostavat merkittävän osan asiakkaistamme. Usein lainan tarve ei tule kello kaulassa.

Freelancerit ja kevytyrittäjät

Yrityslainaa voi hakea myös freelancerit ja kevytyrittäjät, kunhan toiminnalla on y- tunnus.

Toiminimet

Lainaa haetaan helpolla verkkohakemuksella, johon ei tarvita yhtään liitettä. Verkkopankkitunnukset riittävät.

Kysymyksiä kumppanuudesta

Yhteistyön aloittaminen on helppoa ja nopeaa. Kun olemme sopineet sopimuksen yksityiskohdat ja sopimus on allekirjoitettu, jää tehtäväksesi lisätä scripti sivuille. Me hoidamme loput.

Meillä on erilaisia provisiomalleja. Olemme joustava yhteistyökumppani ja voimme sopia yrityksellesi sopivimmasta tilitysvälistä.

Tarjoamme täyden tuen koko lainan elinkaaren ajan – ja käytännössä hoidamme kaiken puolestasi. Istumme mielellämme kanssasi samaan pöytään ja kehitämme palveluamme kanssasi pidemmälle.

Kyllä. Nimeämme sinulle yhteyshenkilön, joka tutustuu yritykseesi ja osaa palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Kyllä. Autamme, ideoimme ja toteutamme. Yhdessä onnistumme.

Voimmeko auttaa?

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10-15
1,95 €/min + pvm/mpm

Tuoreimmat artikkelit

Lue miten sosiaalinen media auttaa yrittäjää palvelemaan paremmin ja myymään enemmän.

Miten parantaa yrityksen luottoluokitusta? Yrityksen luottoluokitus nousee usein esille silloin, kun pyritään hankkimaan edullisempia lainoja tai neuvottelemaan parempia sopimuksia liikekumppaneiden kanssa. Hyvä

Yrittäjän YEL-vakuutus ja YEL-uudistus – miksi YEL ja mikä muuttuu? Tuliterä läppäri on hankittu, olohuoneen kulmaan raivattu sopivasti tilaa. Pieni pääoma alkua