Kumppanuus on etu molemmille

Sortterin ja Broadenin kumppanuus tukee molempien liiketoimintaa

Broadenin kumppaniohjelma on tarkoitettu kaikille yrityksille, joiden asiakkaisiin kuuluu B2B-yrityksiä, ja jotka haluavat kasvattaa liiketoimintaansa tarjoamalla yrityslainaa asiakkailleen.

Erilaisten kumppaniohjelmien lisäksi Broadenin rahoitustuotteet ovat edustettuna myös Sortterin lainavertailupalvelussa. Sortter on suomalainen vuonna 2018 perustettu lainojen vertailupalvelu, joka kilpailuttaa kuukausittain yli 300 miljoonan euron edestä luottohakemuksia. Broadenin ja Sortterin yhteistyö alkoi syksyllä 2022.

Sortter haluaa järjestää yritysten lisärahoituksen ja yrityslainan parhailla mahdollisilla ehdoilla luotettavien kumppanien avulla. Yritykset hakevat lainoja kasvun tukemiseen sekä investointeihin, mutta lisäksi myös väliaikaisen hankalan taloudellisen tilanteen selättämiseen. Yrityslainaa haetaankin usein lyhytaikaiseen tarpeeseen, esimerkiksi väliaikaisen kassavajeen paikkaamiseen, mutta ajoittain myös pitkäkestoisiin projekteihin.

– Suomalaisten yritysten rahoitustarpeet ovat moninaistuneet. Yrityslainojen vertailu on kasvattanut suosiotaan merkittävästi viime vuosina, ja se on ilmiönä yleistynyt kuluttajalainojen vertailun vanavedessä. Sortterin lainanvertailualustalla tämä ilmiö on havaittu yritysrahoitustuotteiden suurena ja jatkuvasti kasvavana kysyntänä, kertoo Sortterin liiketoiminta- ja kehitysjohtaja Reetta Sinelampi.

Yhteinen intressimme on kehittää toimintaa ja palvella kaikenlaisia yrityksiä 

Broaden tarjoaa yritysasiakkailleen vakuudetonta lainaa kertalainan muodossa. Lainaa voi hakea aina tuhannesta eurosta kymmeneen tuhanteen euroon asti. Broadenin lainapalvelussa erityistä ja ehdoton erottuvuustekijä on se, että se palvelee kaikkia yrityksiä – myös yksinyrittäjiä, freelancereita, keikkatyöntekijöitä ja kevytyrittäjiä, joilla on y-tunnus. Broaden pyrkii helpottamaan yrittäjien arkea ja toimimaan nimenomaisesti rahoituskumppanina eikä vain kasvottomana rahoitusyhtiönä, ja tämä pyrkimys on viety pitkälle. Edellä mainituista syistä yritykset päätyvät valitsemaan Broadenin lainan Sortterin lainavertailussa.

 – Broadenin ja lainanvertailualusta Sortterin yhteistyössä on erinomaista yhteinen intressi kehittää toimintaa proaktiivisesti ja yhdessä innovoiden, jotta erilaisten yritysten tarpeet saadaan huomioitua, kertoo Broadenin yritysliiketoiminnasta vastaava johtaja Hendrik Hansén.

Kumppanuus Broadenin kanssa on helppoa jokaiselle osapuolelle 

Prosessimme on suoraviivainen ja helppo kaikkiin suuntiin –  sekä kumppanille että asiakkaalle, joka hakee rahoitusta. Kumppanuus Broadenin kanssa tarkoittaa helppoa tapaa kasvattaa liiketoimintaa, kun haluat tarjota yrityksesi asiakkaille helpon ja suoraviivaisen rahoitusratkaisun. Kumppaniohjelmaamme kuuluessasi saat yrityksesi osuuden rahoitustuotoista. Kumppanuus ei vaadi sinulta paljon, sillä meillä on kaikki valmiina. Omia resurssejasi tarvitsemme hyvin vähän, sillä teemme kaiken mahdollisen puolestasi.

Oletko kiinnostunut kumppanuudesta kanssamme? Tutustu tarkemmin kumppaniohjelmamme etuihin ja hyötyihin.

Sortter lyhyesti

Sortter on suomalainen vuonna 2018 perustettu lainojen vertailupalvelu, joka kilpailuttaa kuukausittain yli 300 miljoonan euron edestä luottohakemuksia. Sortter vertaa pankkien lainatarjoukset – aivan kuten hotellien vertailusivut vertaavat hotellit. Sortter järjestää yksilölliset lainatarjoukset edullisuusjärjestykseen ja näyttää reilusti kaikki lainaehdot helposti vertailtavassa muodossa. Sortter palvelee sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä yrityslainojen sekä laskurahoituksen kilpailutuksessa.

Tutustu Broadenin Yritysakatemiaan!

Yritysakatemia on jokaisen yrittäjän tietopankki, josta löydät kattavasti käytännön tietoa kaikkeen yritystoiminnan kasvuun ja pyörittämiseen liittyen. Yritysakatemia on maksuton ja aina käytettävissäsi, sinua ja yritystäsi varten.

Uuden yrittäjän muistilista

Mitä kaikkea tulee tehdä ennen kuin yritys voi hankkia ensimmäisen asiakkaan? Laadimme listan asioista, joihin kannattaa tutustua, kun suunnittelet yrityksen perustamista. 

Testaa millainen yrittäjä olet

Mikä on yrittäjäprofiilisi?

Oletko harkinnut uraa yrittäjänä? Tee lyhyt testi ja selvitä, millainen yrittäjä olet!

Yrittäjän sanasto​

Miten lasketaan ROI? Mikä se on? Entä mitä tarkoittikaan hissipuhe? Työelämässä törmää mitä ihmeellisimpiin termeihin ja käsitteisiin. Teemme ne kaikki sinulle tutuksi!