Yritys

Broaden

Kaikki järjestyy

Yrittäjät joutuvat murehtimaan liikaa raha-asioitaan. Eri rahoitusvaihtoehtojen vertailu ja toisinaan yllätyksenä tulevat kulut voivat aiheuttaa harmaita hiuksia. Kaikki tuo murehtiminen on pois yrityksen johtamisesta ja menestyksestä.

Me Broadenilla haluamme tehdä yrittäjien arjesta aidosti helpompaa. Haluamme toimia rahoituskumppanina emmekä vain kasvottomana rahoitusyhtiönä: kuuntelemme, autamme, konsultoimme ja joustamme tarpeen mukaan. Emme tarjoa vain rahoitusta, vaan myös mielenrauhaa – kaikki järjestyy.

Kaikki järjestyy
helppo_tukeutua

Tiedämme kokemuksesta, että kaikki kyllä järjestyy

Kokemuksemme näkyy siinä, ettemme hötkyile turhista – siksi meihin on helppo tukeutua. Suhtaudumme yllättäviinkin muutoksiin rauhallisesti ja näemme niissä mahdollisuuksia. Rahoituskumppaninasi pyrimme aina yhdessä etsimään eri tilanteisiin ratkaisut kiireettä.

Uskomme ihmisiin ja avoimuuteen

Suhtaudumme maailmaan ja ihmisiin uteliaasti ja empaattisesti. Toimintaamme ohjaa läpinäkyvyys ja reiluus kaikkia kohtaan. Olemme aina valmiita auttamaan ja kannustamme niitä, joiden oma usko horjuu. Kohtelemme kaikkia tasavertaisesti.

Olemme visiönäärejä, jotka suhtautuvat intohimoisesti asiakaskokemuksen kehittämiseen

Me uudistamme omaa alaamme. Katsomme kauas emmekä jää ratkomaan vain tämän päivän ongelmia. Kyseenalaistamme omia ja alamme vakiintuneita toimintamalleja, emmekä päästä itseämme helpolla. Työmme tähtää aina parhaaseen asiakaskokemukseen ja asiakkaamme arjen helpottamiseen. Tahdomme olla mukana tukemassa suomalaista yrittäjyyttä.

Voimmeko auttaa?

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10-15
1,95 €/min + pvm/mpm

Yritystiedot

Broaden on Blue Finance Corporate Lending Oy:n operatiivinen brändi, ja olemme tytäryhtiönä osa Blue Finance -konsernia.

Blue Finance -konserni on toiminut rahoitusmarkkinoilla jo vuodesta 2011 ja on erittäin vakavarainen ja teknologiavetoinen suomalainen rahoitusyhtiö.

Saat meistä luotettavan yritysrahoituskumppanin, kun yrityksesi on erilaisten käyttöpääomatarpeiden edessä. Toimintamme on tehokasta, nopeaa ja läpinäkyvää.

Tuoreimmat artikkelit

Lue miten sosiaalinen media auttaa yrittäjää palvelemaan paremmin ja myymään enemmän.

Miten parantaa yrityksen luottoluokitusta? Yrityksen luottoluokitus nousee usein esille silloin, kun pyritään hankkimaan edullisempia lainoja tai neuvottelemaan parempia sopimuksia liikekumppaneiden kanssa. Hyvä

Yrittäjän YEL-vakuutus ja YEL-uudistus – miksi YEL ja mikä muuttuu? Tuliterä läppäri on hankittu, olohuoneen kulmaan raivattu sopivasti tilaa. Pieni pääoma alkua