Yritys

Broaden

Kaikki järjestyy

Yrittäjät joutuvat murehtimaan liikaa raha-asioitaan. Eri rahoitusvaihtoehtojen vertailu ja toisinaan yllätyksenä tulevat kulut voivat aiheuttaa harmaita hiuksia. Kaikki tuo murehtiminen on pois yrityksen johtamisesta ja menestyksestä.

Me Broadenilla haluamme tehdä yrittäjien arjesta aidosti helpompaa. Haluamme toimia rahoituskumppanina emmekä vain kasvottomana rahoitusyhtiönä: kuuntelemme, autamme, konsultoimme ja joustamme tarpeen mukaan. Emme tarjoa vain rahoitusta, vaan myös mielenrauhaa – kaikki järjestyy.

Kaikki järjestyy
helppo_tukeutua

Tiedämme kokemuksesta, että kaikki kyllä järjestyy

Kokemuksemme näkyy siinä, ettemme hötkyile turhista – siksi meihin on helppo tukeutua. Suhtaudumme yllättäviinkin muutoksiin rauhallisesti ja näemme niissä mahdollisuuksia. Rahoituskumppaninasi pyrimme aina yhdessä etsimään eri tilanteisiin ratkaisut kiireettä.

Uskomme ihmisiin ja avoimuuteen

Suhtaudumme maailmaan ja ihmisiin uteliaasti ja empaattisesti. Toimintaamme ohjaa läpinäkyvyys ja reiluus kaikkia kohtaan. Olemme aina valmiita auttamaan ja kannustamme niitä, joiden oma usko horjuu. Kohtelemme kaikkia tasavertaisesti.

Olemme visiönäärejä, jotka suhtautuvat intohimoisesti asiakaskokemuksen kehittämiseen

Me uudistamme omaa alaamme. Katsomme kauas emmekä jää ratkomaan vain tämän päivän ongelmia. Kyseenalaistamme omia ja alamme vakiintuneita toimintamalleja, emmekä päästä itseämme helpolla. Työmme tähtää aina parhaaseen asiakaskokemukseen ja asiakkaamme arjen helpottamiseen. Tahdomme olla mukana tukemassa suomalaista yrittäjyyttä.

Keitä olemme

Petteri Menna
TOIMITUSJOHTAJA
Antonio Casagrande
RAHOITUSPÄÄLLIKKÖ

Yritystiedot

Broaden on Blue Finance Corporate Lending Oy:n operatiivinen brändi, ja olemme tytäryhtiönä osa Blue Finance -konsernia.

Blue Finance -konserni on toiminut rahoitusmarkkinoilla jo vuodesta 2011 ja on erittäin vakavarainen ja teknologiavetoinen suomalainen rahoitusyhtiö.

Saat meistä luotettavan yritysrahoituskumppanin, kun yrityksesi on erilaisten käyttöpääomatarpeiden edessä. Toimintamme on tehokasta, nopeaa ja läpinäkyvää.

Tuoreimmat artikkelit

Embedded finance – mitä se on ja miten se tulee muuttamaan rahoitusalaa Embedded finance (myöhemmin upotetut rahoitusratkaisut) tarkoittaa sitä, että ei-rahoitusta tarjoavat

Kumppanuus on etu molemmille Sortterin ja Broadenin kumppanuus tukee molempien liiketoimintaa Broadenin kumppaniohjelma on tarkoitettu kaikille yrityksille, joiden asiakkaisiin kuuluu B2B-yrityksiä, ja

Yrityksen parhaat tavat tehdä uusasiakashankintaa Yksikään yritys ei pysy pystyssä ilman asiakkaita Aina asiakkaat eivät kuitenkaan löydä yrityksen tuotteita tai palveluita itse,