Freelancer – yrityslainalla joustoa ja vapautta yrittämiseen

Freelancerilla on yleensä samanaikaisesti useampia toimeksiantajia, muttei ainuttakaan työnantajaa. Siksi kaikki työn tekemisestä aiheutuvat kulut, kuten ohjelmistot, laitteet ja puhelinliittymät, koituvat freelancerin itsensä maksettaviksi. Vastapuoleksi freelancer saa vapauden: freelancerilla on vapaus valita, mitä töitä tekee ja milloin, eivätkä työpaikan rutiinit pääse valtaamaan luovaa mieltä.  

Freelancerina työskenteleminen ei kuitenkaan ole aina pelkkää herkkua: palkka ei juokse tasaisesti niin kuin vakituisessa palkkatyössä, vaan summat vaihtelevat kuukaudesta toiseen. Voi olla, että suurempaa maksusuoritusta odotellessaan freelancer syö kaikki säästönsä. Työtä saa siis tehdä paljon, mutta työn hedelmistä nauttiminen vaatii freelancerilta kärsivällisyyttä. Samalla oman elinkeinon ylläpitäminen saattaa vaatia rahaa – koulutukset, matkakulut ja vakuutukset vievät äkkiä tilin miinukselle.  

Myös freelancerin pitää tehdä hankintoja 

Kun rahalle tulee tarvetta, ei välttämättä ole aikaa lähteä pankkiin neuvottelemaan lainasta – eikä freelancereitä välttämättä edes katsota kovin suopeasti pankissa, sillä vaihtelevat tulot eivät yleensä ole pankkivirkailijoiden mieleen.  

Broaden, toisin kuin pankit, on yrityslainatalo kaikenlaisille yrittäjille. Kokemuksemme näkyy siinä, ettemme hötkyile turhista – siksi meihin on helppo tukeutua. Suhtaudumme yllättäviinkin muutoksiin rauhallisesti ja näemme niissä mahdollisuuksia. Rahoituskumppaninasi pyrimme aina yhdessä etsimään eri tilanteisiin ratkaisut nopeallakin aikataululla. 

Suhtaudumme maailmaan ja ihmisiin uteliaasti ja empaattisesti. Toimintaamme ohjaa läpinäkyvyys ja reiluus kaikkia kohtaan. Olemme aina valmiita auttamaan ja kannustamme niitä, joiden oma usko horjuu. Kohtelemme kaikkia tasavertaisesti, emmekä hätkähdä vaihtelevia tuloja.  

Freelancer, voit hakea Broadenin yrityslainaa, kun tarvitset rahaa esimerkiksi: 

  • Kun toimeksiantajan maksusuoritus tuleekin vasta ensi kuussa  
  • Matkakulujen kattamiseen  
  • Ohjelmistohankintoihin
  • Kursseihin tai koulutuksiin 

Broadenin yrityslainapalvelu on kehitetty varta vasten yrittäjille. Lainaamme rahaa yrityksesi kaikkiin tarpeisiin, ja voit hakea yritysrahoitusta suoraan helpolla verkkohakemuksella.  

Hakemuksessa ei kysytä liitteitä tai muita monimutkaisuuksia; tarvitset vain verkkopankkitunnuksesi turvalliseen tunnistautumiseen. Lainapäätöksen saat nopeasti. Mikäli jotain ilmenee, olemme viipymättä sinuun yhteydessä. Saat meiltä aina sinulle varta vasten räätälöidyn lainatarjouksen. 

Lainan hakeminen ei vaadi ylimääräisiä takaajia, vaan lainan takaat sinä itse – jos voit toimittaa toimeksiannon laadukkaasti asiakkaallesi alusta loppuun, luotamme siihen, että voit myös seistä oman lainahakemuksesi takana.  

Lainaa lyhennät takaisin sopivissa kuukausierissä tai käytät toimeksiantajan seuraavan maksusuorituksen kokonaan lainanmaksuun. Tuomme joustoa ja helpotusta freelancerin arkeen juuri niin kauan, kuin sinulla on sille tarvetta – et siis ole missään nimessä kiinni lainassamme vuosikausia, vaan voit lyhentää koko lainan pois heti, kuin mahdollista.