Yrityslainalla turvaa yksinyrittäjän arkeen

Suomessa on lähes kaksisataatuhatta yksinyrittäjää. Yli puolet yrittäjistä on siis yksinyrittäjiä, jotka kantavat harteillaan kaikki yrittämiseen liittyvät vastuut. Liiketilan vuokra, laitteet, markkinointi ja kirjanpito ovat esimerkkejä kuluista, joista yksinyrittäjä saa itse huolehtia.

Joskus yrittäjän kulut paisuvat suuremmiksi kuin tulot, ja silloin monella yksinyrittäjällä menee sormi suuhun: kuinka varmistaa liiketoiminnan jatkuvuus hiljaisena aikana? 

Freelancerina työskenteleminen ei kuitenkaan ole aina pelkkää herkkua: palkka ei juokse tasaisesti niin kuin vakituisessa palkkatyössä, vaan summat vaihtelevat kuukaudesta toiseen. Voi olla, että suurempaa maksusuoritusta odotellessaan freelancer syö kaikki säästönsä. Työtä saa siis tehdä paljon, mutta työn hedelmistä nauttiminen vaatii freelancerilta kärsivällisyyttä. Samalla oman elinkeinon ylläpitäminen saattaa vaatia rahaa – koulutukset, matkakulut ja vakuutukset vievät äkkiä tilin miinukselle.  

Yksinyrittäjä saattaa joutua pulaan esimerkiksi silloin, kun: 

  • Asiakkaan maksusuoritus viivästyy 
  • Sähkölasku yllättää suuruudellaan 
  • Liiketila kaipaa pientä remonttia 
  • Yrittäjä estyy väliaikaisesti tekemästä työtään 

Kausivaihtelut kuuluvat aina yrittämiseen, mutta joskus tilanteen oikaiseminen voi vaatia pientä piristysruisketta, jottei yritystoiminnasta tarvitsisi luopua kokonaan. Omasta pankista lainan saaminen saattaa kuitenkin olla vaikeaa – etenkin, jos yritystoiminta on vasta aloitettu. 

Me Broadenilla uskomme kaikenlaiseen yrittämiseen ja lainaamme rahaa yrityksesi kaikkiin tarpeisiin. Emme edellytä monimutkaisia suunnitelmia tai kasvotusten järjestettäviä lainaneuvotteluita, vaan lainamme järjestyy helposti ja nopeasti täytettävän verkkohakemuksen kautta. 

Yksinyrittäjä voi saada 1000 – 5000 euroa lainaa vaikkapa: 

  • Muuttokuluihin, kun liiketilan vuokrasopimus tulee tiensä päähän
  • Markkinointikampanjan rahoittamiseen
  • Ammattitaidon päivittämiseen

Emme pyydä lainalle vakuuksia, vaan yrittäjä itse toimii lainansa takaajana. Olit sitten psykologi, suutari tai jalkahoitaja, meillä on yrityksellesi juuri sopiva lainaratkaisu. 

Kun laina tulee tilille, sitä lyhennetään kuukausittain tasaerissä. Lyhennyserien suuruus riippuu lainan määrästä ja maksuajasta. Kuukausierä määräytyy aina asiakaskohtaisesti. Lopullisen tarjouksen saat lainahakemuksen loppuvaiheessa.

Yrityslainan turvin voit jatkaa yrittämistä rauhallisin mielin.