Olet epäileväinen yrittäjä

Olet yrittäjä, joka näkee muiden menestyksen, mutta epäilee jatkuvasti omia kykyjään.

Yrittäjä ei kuitenkaan voi koskaan menestyä, jos ei itse usko itseensä ja omaan ideaansa. Sen sijaan, että luottaisit menestyksen tulevan vain hyvällä tuurilla, kannattaa opiskella ja kehittää itseään, jotta osaa toimia oikein. Sitten pitää vain kääriä hihat ja ryhtyä hommiin.

Uransa alussa oleva yrittäjä voi hankkia esimerkiksi mentorin, joka auttaa ongelmatilanteissa ja kannustaa päätöksenteossa.

Yrittäminen palkitsee vain silloin, kun se on taloudellisesti kannattavaa. Yrittämiseen kuuluu kuitenkin myös alamäkiä. Kassavirranvaihteluihin ja yllättäviin kuluihin ei voi aina valmistautua. Me Broadenilla olemme rinnallasi juuri silloin kun tarvitset rahoitusta yrityksesi arkeen.

Tuoreimmat artikkelit

Lue miten sosiaalinen media auttaa yrittäjää palvelemaan paremmin ja myymään enemmän.

Miten parantaa yrityksen luottoluokitusta? Yrityksen luottoluokitus nousee usein esille silloin, kun pyritään hankkimaan edullisempia lainoja tai neuvottelemaan parempia sopimuksia liikekumppaneiden kanssa. Hyvä

Yrittäjän YEL-vakuutus ja YEL-uudistus – miksi YEL ja mikä muuttuu? Tuliterä läppäri on hankittu, olohuoneen kulmaan raivattu sopivasti tilaa. Pieni pääoma alkua