Autokauppias

Olet muita matkiva yrittäjä

Näet muiden menestyksen ja luulet, että toimimalla samalla tavalla, kuin muut, voit itsekin menestyä.

Joskus toimintatapoja kannattaa kopioida, mutta kannattaa muistaa, että se, mikä toimii toisessa yrityksessä, ei välttämättä toimi omassa yrityksessä. Muita kopioimalla otat helposti käyttöön myös sellaiset toimintatavat, jotka myöhemmin havaitaan virheiksi.

Sen sijaan, että kopioisit muiden toimintatapoja suoraan, kannattaa mieluummin inspiroitua muiden tekemisistä ja seurata omaa polkuaan. Asiakkaat tulevat luoksesi, koska sinulla on tarjota jotain ainutlaatuista – ei sen vuoksi, että teet asiat prikulleen samalla tavalla kuin kilpailijasi.

Yrittäminen palkitsee vain silloin, kun se on taloudellisesti kannattavaa. Yrittämiseen kuuluu kuitenkin myös alamäkiä. Kassavirranvaihteluihin ja yllättäviin kuluihin ei voi aina valmistautua. Me Broadenilla olemme rinnallasi juuri silloin kun tarvitset rahoitusta yrityksesi arkeen.

Tuoreimmat artikkelit

Lue miten sosiaalinen media auttaa yrittäjää palvelemaan paremmin ja myymään enemmän.

Miten parantaa yrityksen luottoluokitusta? Yrityksen luottoluokitus nousee usein esille silloin, kun pyritään hankkimaan edullisempia lainoja tai neuvottelemaan parempia sopimuksia liikekumppaneiden kanssa. Hyvä

Yrittäjän YEL-vakuutus ja YEL-uudistus – miksi YEL ja mikä muuttuu? Tuliterä läppäri on hankittu, olohuoneen kulmaan raivattu sopivasti tilaa. Pieni pääoma alkua