Lainaa pienyrityksille jopa 5000 €

Pienet yritykset

Tarjoamme pienille yrityksille ja yksinyrittäjille 1 000 – 5000 € reaalivakuudetonta lainaa. Y- tunnus riittää!

Kevytyrittäjät

Oletko yrittäjä ilman y-tunnusta? Ei hätää. Voit hakea Arkilainaa kuluttajapalveluidemme puolelta.

Yritetään yhdessä!

Tarjoamme lainaa kaikille yrityksille ja seisomme myös yksinyrittäjien, freelancereiden sekä keikkatyöntekijöiden rinnalla.

Miten lainapalvelu toimii?

Broadenin lainapalvelu on kehitetty juuri sinulle, yrittäjä. Lainaamme rahaa yrityksesi kaikkiin tarpeisiin. Palvelemme kaikkia yrityksiä, myös yksinyrittäjiä, freelancereita, keikkatyöntekijöitä ja kevytyrittäjiä, joilla on y-tunnus. Voit hakea lainaa suoraan helpolla verkkohakemuksella. Emme pyydä hakemuksessa yhtään liitettä, emmekä kysele monimutkaisuuksia. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset turvalliseen tunnistautumiseen.

Saat yrityksellesi räätälöidyn lainapäätöksen hetkessä. Jos meille jää vielä kysymyksiä, olemme viipymättä sinuun yhteydessä.

Yrityslainaa voi hakea 1 000 eurosta jopa 5000 euroon saakka. Yrityslainamme ansiosta sinulle jää aikaa yrittämiseen ja yksi huoli vähemmän.

Nopea ja helppo yrityslaina

Yrityslainamme on tarkoitettu kaikille yrityksille – osakeyhtiöille, kommandiittiyhtiöille, avoimille yhtiöille sekä toiminimellä toimiville yrittäjille. Lainaa voi hakea henkilö, jolla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus. Samalla henkilö toimii lainan takaajana.

Lainaa haetaan helpolla verkkohakemuksella. Et tarvitse hakemusta täyttäessäsi yhtään liitettä – ainoastaan verkkopankkitunnukset turvalliseen tunnistautumiseen.

Lainapäätöksen saat hetkessä ja hyväksyttyäsi lainatarjouksen, saat rahat tilillesi yhtä nopeasti.

Yrityslainamme ansiosta sinulle jää aikaa yrittämiseen ja yksi huoli vähemmän.

Lainanhaun vaiheet

1 min

Täytä hakemus ilman liitteitä

2 min

Tunnistaudu turvallisesti

3 min

Anna takaajan tiedot

4 min

Saat lainatarjouksen

Voimmeko auttaa?

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10-15
1,95 €/min + pvm/mpm

Kysymyksiä lainasta

Lainaa voi hakea henkilö, jolla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus. Samalla henkilö toimii lainan takaajana. Yrityksellä, hakijalla ja takaajalla on oltava luottotiedot kunnossa.

Kyllä, lainalle tarvitaan aina vähintään yksi henkilötakaaja. Lainanhakija toimii automaattisesti takaajana. Joissakin tapauksissa lainalle voidaan tarvita myös toinen henkilötakaaja. Saat tiedon takauksen tarpeesta lainahakemuksessa.

Meiltä voit saada yrityslainaa vain 10 000 euroon saakka.

Myönnämme yrityslainoja osakeyhtiöille, kommandiittiyhtiöille, avoimille yhtiöille ja toiminimellä toimiville yrittäjille. Yrityksen tiedot tulee lainanmyöntöhetkellä löytyä Suomen kaupparekisteristä ja yrityksen vastuuhenkilöiden tulee asua Suomessa.

Toiminimet voivat hakea yrityslainaamme. Myönnämme yrityslainoja osakeyhtiöille, avoimille yhtiöille, kommandiittiyhtiöille ja toiminimellä toimiville yrittäjille. Tärkeintä on, että kyse on yritystoiminnasta ja lainan tarve liittyy kyseiseen toimintaan. Emme myönnä lainoja yksityishenkilöille.

Jos olet kevytyrittäjä, voit hakea Arkilainaa.

Kun yksityishenkilö takaa yrityslainan omavelkaisella takauksella, hän vastaa velasta kuin se olisi hänen oma velkansa. Jos alkuperäinen velallinen laiminlyö takaisinmaksuvelvoitteensa, yrityslaina peritään takaajilta täysimääräisesti kuluineen, korkoineen ja perintäkuluineen.

Jos epäilet, että henkilö- tai yrityksesi tietoja on käytetty väärin, tee viipymättä rikosilmoitus poliisille, joka laatii asiasta tutkintailmoituksen. Toimita meille tutkintailmoitus sähköpostilla liitetiedostona osoitteeseen info@bluefinance.fi. Jos väärinkäyttöepäily koskee pankkitunnuksiasi, ota yhteyttä myös omaan pankkiisi.

Kysymyksiä lainan hakemisesta

Luottopäätöksen saat heti lainanhaun yhteydessä.

Lainasumma maksetaan ulos välittömästi hyväksyttyäsi lainatarjouksen.

Yleisimmät syyt kielteiseen luottopäätökseen ovat:

  • Maksuhäiriömerkintä (yrityksellä tai takaajalla)
  • Avoin laina yhtiössä (yrityksellä tai takaajalla)
  • Takaajalla ei ole yritysyhteyttä
  • Yrityksen tai takaajan ikä ei riitä
  • Yritys tai takaaja on pyytänyt pääsyä estolistalle
  • Yritystä ei ole rekisteröity

Huomioithan, että kielteinen luottopäätös voi johtua muistakin syistä, jolloin rahoituksen myöntämisen kriteerit eivät täyty.

Kysymyksiä lainan maksamisesta

Lainaa lyhennetään kuukausittain tasaerissä. Lyhennyserien suuruus riippuu lainan määrästä ja maksuajasta. Kuukausierä määräytyy aina asiakaskohtaisesti. Lopullisen tarjouksen saat lainahakemuksen loppuvaiheessa.

Voit sopia maksuaikataulusta asiakaspalvelumme kanssa osoitteessa info@bluefinance.fi. Jos sait perintäkirjeen, ole ensisijaisesti yhteydessä perintää hoitavaan perintäyhtiöön. Perintäyhtiön kanssa on mahdollisuus neuvotella maksuaikataulusta.

Ole asiakaspalveluumme välittömästi yhteydessä, jos lainan hakenut ja taannut henkilö poistuu yrityksestä tai nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö vaihtuu. Tällöin takaajan tilalle tulee järjestää toinen henkilötakaaja. Takauksen voi peruuttaa vain rahoituksen myöntäjä.

Kyllä saat, ilmoita saldotodistuksen tarpeesta asiakaspalveluumme osoitteeseen info@bluefinance.fi. Saat saldotodistuksen ilmoittamaasi yrityksen sähköpostiosoitteeseen.

Tuoreimmat artikkelit

Lue miten sosiaalinen media auttaa yrittäjää palvelemaan paremmin ja myymään enemmän.

Miten parantaa yrityksen luottoluokitusta? Yrityksen luottoluokitus nousee usein esille silloin, kun pyritään hankkimaan edullisempia lainoja tai neuvottelemaan parempia sopimuksia liikekumppaneiden kanssa. Hyvä

Yrittäjän YEL-vakuutus ja YEL-uudistus – miksi YEL ja mikä muuttuu? Tuliterä läppäri on hankittu, olohuoneen kulmaan raivattu sopivasti tilaa. Pieni pääoma alkua