Olet tutkiskeleva yrittäjä

Olet kova ottamaan asioista selvää.

Faktat ovat sinulle kaikki kaikessa ja tykkäät perehtyä niihin. Muista kuitenkin, että yrittäjältä vaaditaan myös tekoja – kukaan ei tule ostamaan sinulta mitään kirjastosta.

Jatkuva itsensä kehittäminen on hyvä asia, mutta yrittäjän on kuitenkin myös käärittävä hihat ja osattava pistää oppimansa käytäntöön. Muuten olet pelkkä tutkija, et yrittäjä.

Yrittäminen palkitsee vain silloin, kun se on taloudellisesti kannattavaa. Yrittämiseen kuuluu kuitenkin myös alamäkiä. Kassavirranvaihteluihin ja yllättäviin kuluihin ei voi aina valmistautua. Me Broadenilla olemme rinnallasi juuri silloin kun tarvitset rahoitusta yrityksesi arkeen.

Tuoreimmat artikkelit

Lue miten sosiaalinen media auttaa yrittäjää palvelemaan paremmin ja myymään enemmän.

Miten parantaa yrityksen luottoluokitusta? Yrityksen luottoluokitus nousee usein esille silloin, kun pyritään hankkimaan edullisempia lainoja tai neuvottelemaan parempia sopimuksia liikekumppaneiden kanssa. Hyvä

Yrittäjän YEL-vakuutus ja YEL-uudistus – miksi YEL ja mikä muuttuu? Tuliterä läppäri on hankittu, olohuoneen kulmaan raivattu sopivasti tilaa. Pieni pääoma alkua