Jopa 5 000 € yrityslainaa freelancereille

LAINASUMMA 1 000 - 10 000 €
4 000 €
LAINA-AIKA 1-12 KK
6 KK
ARVIOITU KUUKAUSIERÄ*
817,44 €
ARVIOITU KOKONAISKUSTANNUS*
4 904,66 €
*Hinnat ovat esimerkkejä tasalyhenteiselle kertalainalle. Lopullinen lainatarjous tarkentuu hakijan ja yhtiön tietojen sekä riskiarviointimme perusteella.

Broadenin yrityslaina on erinomainen vaihtoehto freelancerille, joka haluaa päästä nopeasti alkuun ilman monimutkaisia neuvotteluita ja työläitä hakemuksia. Freelancerinä voit saada yrityslainaa 1 000 - 5 000 euroa.

Kasvata liiketoimintaasi

Yrityslainamme ansiosta sinulle jää aikaa yrittämiseen ja yksi huoli vähemmän.

Hae lainaa verkossa

Hae yrityslainaa helpolla verkkohakemuksella. Emme kysele liitteitä tai monimutkaisuuksia. Tarvitset vain verkkopankkisi tunnukset.

Luota kotimaiseen

Olemme kotimainen, luotettava rahoituskumppani ja erikoistuneet suomalaisten pienyritysten lainatarpeisiin. 

Nopea ja helppo yrityslaina freelancerille

Yrityslainamme on tarkoitettu kaikille yrityksille – osakeyhtiöille, kommandiittiyhtiöille, avoimille yhtiöille sekä toiminimellä toimiville yrittäjille. Lainaa voi hakea henkilö, jolla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus. Samalla henkilö toimii lainan takaajana.

Lainaa haetaan helpolla verkkohakemuksella. Et tarvitse hakemusta täyttäessäsi yhtään liitettä – ainoastaan verkkopankkitunnukset turvalliseen tunnistautumiseen.

Lainapäätöksen saat hetkessä ja hyväksyttyäsi lainatarjouksen, saat rahat tilillesi yhtä nopeasti.

Yrityslainamme ansiosta sinulle jää aikaa yrittämiseen ja yksi huoli vähemmän.

Näin lainanhaku etenee

Aloita täyttämällä yksinkertainen lainahakemuksemme verkossa. Emme kysy liitteitä.

Tunnistaudu turvallisesti

Tarvitset vain verkkopankkitunnukset turvalliseen tunnistautumiseen.

Allekirjoita sopimus

Myöntäessämme lainan voit allekirjoittaa sopimuksen sähköisesti.

Saat rahat heti tilillesi

Hyväksyttyäsi sopimuksen siirrämme lainaamasi summan heti tilillesi.

Ketkä ovat asiakkaitamme?

Pienyritykset

Lainaa voi hakea henkilö, jolla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus. Hakija toimii samalla lainan ensisijaisena takaajana.

Freelancerit

Yrityslainaa voi hakea myös freelancerit ja kevytyrittäjät, kunhan toiminnalla on y- tunnus.

Toiminimet

Lainaa haetaan helpolla verkkohakemuksella, johon ei tarvita yhtään liitettä – vain verkkopankkitunnukset turvalliseen tunnistautumiseen.

Freelancer - ovatko tulot ja menot balanssissa

Freelancer-työskentelyssä on plussia ja miinuksia. Freelancerina voit nauttia työn joustavuudesta, vapaudesta valita itse omat työtehtävät ja asiakkaat sekä mahdollisuudesta ansaita hyvin. Toisaalta taas tulot eivät välttämättä ole säännölliset, etkä todennäköisesti saa muita palkkatyössä olevan työsuhteen etuja, kuten palkallisia lomia tai sairauslomaa.

Kassavirran vaihtelut saattavat myös tuottaa huolta, sillä työn määrä ei välttämättä ole joka kuukausi samanlainen. Jos työskentelet projektiluontoisesti, voi eteen tulla ajanjaksoja, jolloin työtehtäviä on vähemmän. Sinulla voi myös olla toimeksiantaja, jolla on pitkä maksuaika, ja siihenkin pitäisi osata varautua. Kuitenkin kiinteät kulut tulee hoitaa joka kuukausi. Suunnittele ja ennakoi siis taloudellinen tilanteesi ja tulevaisuutesi kiinnittäen huomiota tuloihin ja menoihin – sopivaan balanssiin.

Miten voit freelancerina tasoittaa kassavirtaa

Freelancerina vastaat itse työsi hinnoittelusta ja sopimusehdoista. Hinnat ja ehdot joudut todennäköisesti neuvottelemaan jokaisen toimeksiantajan kanssa erikseen. Ole siis rohkea ja arvosta työtäsi. Älä alihinnoittele, mutta jos ylihinnoittelet, saattaa projekti mennä sivu suun. Lisää hinnoittelusta, voit lukea Hinnoitteluoppaastamme.

Koska työtä ei välttämättä ole tasaisesti, hyödynnä free-työtä tekeville suunnattuja palveluita kuten kuten Fiverr, Upwork ja Freelancer, jotka yhdistävät freelancerit ja työn tilaajat. Näiden palveluiden kautta voi etsiä ja löytää uusia asiakkaita sekä työmahdollisuuksia. Palveluiden käyttö on harvoin maksutonta ja niistä peritään välityspalkkio.

Jos työsi ei vaadi omaa toimistoa tai liiketilaa, älä ota tarpeettomia kuluja. Esimerkiksi useista suurimmista kaupungeista löytyy toimistohotelleja ja coworking-tiloja, joissa freelancerit voivat työskennellä. Osa free-työtä tekevistä hoitaa työnsä kotoa käsin, eikä näin ollen tarvitse erillistä työtilaa.

Miten freelancer voi saada lainaa tai rahoitusta?

Suomessa on erilaisia tukimuotoja yrittäjien tarpeisiin. Sellaisia ovat esimerkiksi starttiraha ja palkkatuki. Uusille aloittaville päätoimisille yrittäjille tarkoitettu tuki on nimeltään starttiraha. Palkkatuki taas on työttömälle henkilölle tarkoitettu tuki, jota voidaan myöntää oman yritystoiminnan aloittamiseen. Kannattaa tutustua TE-palveluiden sivuilla tarkemmin näiden tukien ehtoihin ennen hakemuksen jättämistä.

Freelancer voi myös hakea rahoitusta esimerkiksi pankista tai yksityiseltä lainantarjoajalta, jos free tarvitsee lainaa esimerkiksi työvälineisiin tai muihin yritystoiminnan investointeihin.

Broadenin tarjoaa yrityslainaa kaikkiin yrittäjän tarpeisiin. Yrityslaina sopii freelance-työtä tekeville, joilla on y-tunnus. Lainaa voi hakea suoraan helpolla verkkohakemuksella. Broaden ei pyydä hakemuksessa yhtään liitettä, eikä kysele monimutkaisuuksia. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset turvalliseen tunnistautumiseen. Saat yrityksellesi räätälöidyn lainapäätöksen hetkessä. Jos lainantarjoajalle jää vielä kysymyksiä, ovat he viipymättä sinuun yhteydessä.

Yrityslainaa voi hakea 1 000 eurosta 5 000 euroon saakka. Broadenin yrityslainan ansiosta sinulle jää aikaa yrittämiseen ja yksi huoli vähemmän.

10 vinkkiä freelancerille:
Näin hankit lisää asiakkaita

1. Luo verkkosivusto

Yksi tärkeimmistä tavoista myydä palveluitaan on luoda oma verkkosivusto, joka esittelee portfolioasi ja kertoo palveluistasi. Verkkosivusto on myös tärkeä tapa rakentaa brändiäsi ja erottua kilpailijoistasi.

2. Käytä sosiaalista mediaa

Sosiaalinen media on erinomainen tapa tavoittaa potentiaalisia asiakkaita ja markkinoida palveluitasi. Läsnäolo sosiaalisessa mediassa auttaa myös luomaan henkilökohtaista suhdetta asiakkaisiin.

3. Osallistu verkostoitumis-tapahtumiin

Verkostoitumistapahtumat ovat hyvä tapa tavata potentiaalisia asiakkaita ja kollegoita. Tapahtumiin osallistuminen auttaa myös laajentamaan ammatillista verkostoasi.

4. Tarjoa ilmaisia näytteitä

Tarjoa potentiaalisille asiakkaille ilmaisia näytteitä tai ilmaista konsultaatiota, jotta he voivat tutustua palveluihisi ennen kuin he sitoutuvat ostamaan.

5. Käytä markkinointi-kampanjoita

Markkinointikampanjat voivat auttaa tavoittamaan uusia asiakkaita ja saamaan heidät kiinnostumaan palveluistasi.

6. Hyödynnä suosittelut

Suosittelut ovat tehokas tapa saada uusia asiakkaita. Pyri saamaan suosituksia nykyisiltä asiakkailtasi ja käytä niitä markkinoinnissasi.

7. Tuo esiin erikoisosaamisesi

Jos sinulla on erityisosaamista jossain tietynlaisessa palvelussa, tuo se esiin markkinoinnissasi. Asiakkaat etsivät usein erikoisosaajia.

8. Kirjoita blogia

Bloggaaminen on erinomainen tapa jakaa tietoa ja kokemuksia alaltasi. Blogien avulla voit myös parantaa näkyvyyttäsi hakukoneissa.

9. Käytä freelance-alustoja

Freelance-alustat kuten Upwork, Fiverr ja Freelancer ovat erinomainen tapa löytää uusia asiakkaita ja saada töitä.

10. Pidä nykyiset asiakkaat tyytyväisinä

Paras tapa löytää uusia asiakkaita on pitää nykyiset asiakkaasi tyytyväisinä. Tyytyväiset asiakkaat palaavat takaisin ja suosittelevat sinua muille.

yrityslainapalvelu

Miten lainapalvelu toimii?

Broadenin lainapalvelu on kehitetty juuri sinulle, yrittäjä. Lainaamme rahaa yrityksesi kaikkiin tarpeisiin. Palvelemme kaikkia yrityksiä, myös toiminimiä, yksinyrittäjiä, freelancereita, keikkatyöntekijöitä ja kevytyrittäjiä, joilla on y-tunnus. Voit hakea lainaa suoraan helpolla verkkohakemuksella. Emme pyydä hakemuksessa yhtään liitettä, emmekä kysele monimutkaisuuksia. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset turvalliseen tunnistautumiseen.

Saat yrityksellesi räätälöidyn lainapäätöksen hetkessä. Jos meille jää vielä kysymyksiä, olemme viipymättä sinuun yhteydessä.

Yrityslainaa voi hakea 1 000 – 5 000 euroa. Yrityslainamme ansiosta sinulle jää aikaa yrittämiseen ja yksi huoli vähemmän.

Kysymyksiä yrityslainasta

Lainaa voi hakea henkilö, jolla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus. Samalla henkilö toimii lainan takaajana. Yrityksellä, hakijalla ja takaajalla on oltava luottotiedot kunnossa.

Kyllä, lainalle tarvitaan aina vähintään yksi henkilötakaaja. Lainanhakija toimii automaattisesti takaajana. Joissakin tapauksissa lainalle voidaan tarvita myös toinen henkilötakaaja. Saat tiedon takauksen tarpeesta lainahakemuksessa.

Meiltä voit saada yrityslainaa vain 10 000 euroon saakka.

Myönnämme yrityslainoja osakeyhtiöille, kommandiittiyhtiöille, avoimille yhtiöille ja toiminimellä toimiville yrittäjille. Yrityksen tiedot tulee lainanmyöntöhetkellä löytyä Suomen kaupparekisteristä ja yrityksen vastuuhenkilöiden tulee asua Suomessa.

Toiminimet voivat hakea yrityslainaamme. Myönnämme yrityslainoja osakeyhtiöille, avoimille yhtiöille, kommandiittiyhtiöille ja toiminimellä toimiville yrittäjille. Tärkeintä on, että kyse on yritystoiminnasta ja lainan tarve liittyy kyseiseen toimintaan. Emme myönnä lainoja yksityishenkilöille.

Jos olet kevytyrittäjä, voit hakea Arkilainaa.

Kun yksityishenkilö takaa yrityslainan omavelkaisella takauksella, hän vastaa velasta kuin se olisi hänen oma velkansa. Jos alkuperäinen velallinen laiminlyö takaisinmaksuvelvoitteensa, yrityslaina peritään takaajilta täysimääräisesti kuluineen, korkoineen ja perintäkuluineen.

Jos epäilet, että henkilö- tai yrityksesi tietoja on käytetty väärin, tee viipymättä rikosilmoitus poliisille, joka laatii asiasta tutkintailmoituksen. Toimita meille tutkintailmoitus sähköpostilla liitetiedostona osoitteeseen info@bluefinance.fi. Jos väärinkäyttöepäily koskee pankkitunnuksiasi, ota yhteyttä myös omaan pankkiisi.

Kysymyksiä yrityslainan hakemisesta

Luottopäätöksen saat heti lainanhaun yhteydessä.

Lainasumma maksetaan ulos välittömästi hyväksyttyäsi lainatarjouksen.

Yleisimmät syyt kielteiseen luottopäätökseen ovat:

  • Maksuhäiriömerkintä (yrityksellä tai takaajalla)
  • Avoin laina yhtiössä (yrityksellä tai takaajalla)
  • Takaajalla ei ole yritysyhteyttä
  • Yrityksen tai takaajan ikä ei riitä
  • Yritys tai takaaja on pyytänyt pääsyä estolistalle
  • Yritystä ei ole rekisteröity

Huomioithan, että kielteinen luottopäätös voi johtua muistakin syistä, jolloin rahoituksen myöntämisen kriteerit eivät täyty.

Kysymyksiä yrityslainan maksamisesta

Lainaa lyhennetään kuukausittain tasaerissä. Lyhennyserien suuruus riippuu lainan määrästä ja maksuajasta. Kuukausierä määräytyy aina asiakaskohtaisesti. Lopullisen tarjouksen saat lainahakemuksen loppuvaiheessa.

Voit sopia maksuaikataulusta asiakaspalvelumme kanssa osoitteessa info@bluefinance.fi. Jos sait perintäkirjeen, ole ensisijaisesti yhteydessä perintää hoitavaan perintäyhtiöön. Perintäyhtiön kanssa on mahdollisuus neuvotella maksuaikataulusta.

Ole asiakaspalveluumme välittömästi yhteydessä, jos lainan hakenut ja taannut henkilö poistuu yrityksestä tai nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö vaihtuu. Tällöin takaajan tilalle tulee järjestää toinen henkilötakaaja. Takauksen voi peruuttaa vain rahoituksen myöntäjä.

Kyllä saat, ilmoita saldotodistuksen tarpeesta asiakaspalveluumme osoitteeseen info@bluefinance.fi. Saat saldotodistuksen ilmoittamaasi yrityksen sähköpostiosoitteeseen.

Tutustu Broaden akatemiaan!

Broaden akatemia on jokaisen yrittäjän tietopankki, josta löydät kattavasti käytännön tietoa kaikkeen yritystoiminnan kasvuun ja pyörittämiseen liittyen. Broaden akatemia on maksuton ja aina käytettävissäsi, sinua ja yritystäsi varten.

Uuden yrittäjän muistilista

Mitä kaikkea tulee tehdä ennen kuin yritys voi hankkia ensimmäisen asiakkaan? Laadimme listan asioista, joihin kannattaa tutustua, kun suunnittelet yrityksen perustamista. 

Testaa millainen yrittäjä olet

Mikä on yrittäjäprofiilisi?

Oletko harkinnut uraa yrittäjänä? Tee lyhyt testi ja selvitä, millainen yrittäjä olet!

Yrittäjän sanasto​

Miten lasketaan ROI? Mikä se on? Entä mitä tarkoittikaan hissipuhe? Työelämässä törmää mitä ihmeellisimpiin termeihin ja käsitteisiin. Teemme ne kaikki sinulle tutuksi!

Broaden - keitä olemme

Broaden on suomalainen yrityslainatalo, jonka monipuoliset rahoitusvaihtoehdot sopivat jokaiselle, jokaiseen tarpeeseen.

Luotettava ja läpinäkyvä rahoituskumppani

Yritystoiminnan koukeroissa rahoitus voi tulla eteen yllättävänäkin tarpeena tai tarkoin harkittuna päätöksenä. Varantoja tarvitaan, jolloin Broaden astuu yrityksesi avuksi luotettavana ja läpinäkyvänä rahoituskumppanina, oli kyse sitten käyttöpääomasta tai kertainvestoinnista.

Me olemme nähneet kaiken ja osaamme auttaa yritystä kuin yritystä menestymään helpolla ja nopealla yrityslainapalvelullamme. Emme tarjoa vain perinteistä yrityslainaa, vaan myös kaupintarahoitusta auto-, vene- ja mp-liikkeille tehostamaan yrityksesi ostovoimaa. Tarvittaessa voimme räätälöidä sinulle parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun.

Broaden – yksi huoli vähemmän!

Voimmeko auttaa?

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10-15
1,95 €/min + pvm/mpm

Tuoreimmat artikkelit

Lue miten sosiaalinen media auttaa yrittäjää palvelemaan paremmin ja myymään enemmän.

Miten parantaa yrityksen luottoluokitusta? Yrityksen luottoluokitus nousee usein esille silloin, kun pyritään hankkimaan edullisempia lainoja tai neuvottelemaan parempia sopimuksia liikekumppaneiden kanssa. Hyvä

Yrittäjän YEL-vakuutus ja YEL-uudistus – miksi YEL ja mikä muuttuu? Tuliterä läppäri on hankittu, olohuoneen kulmaan raivattu sopivasti tilaa. Pieni pääoma alkua