Jopa 5000 € yrityslainaa kampaamoille

LAINASUMMA 1 000 - 10 000 €
4 000 €
LAINA-AIKA 1-12 KK
6 KK
ARVIOITU KUUKAUSIERÄ*
817,44 €
ARVIOITU KOKONAISKUSTANNUS*
4 904,66 €
*Hinnat ovat esimerkkejä tasalyhenteiselle kertalainalle. Lopullinen lainatarjous tarkentuu hakijan ja yhtiön tietojen sekä riskiarviointimme perusteella.

Broadenin yrityslaina on erinomainen vaihtoehto parturi-kampaamoyrittäjälle, joka haluaa päästä nopeasti alkuun ilman monimutkaisia neuvotteluita ja työläitä hakemuksia. Kampaamo voi saada yrityslainaa 1000 eurosta aina 5000 euroon saakka.

Kasvata liiketoimintaasi

Yrityslainamme ansiosta sinulle jää aikaa yrittämiseen ja yksi huoli vähemmän.

Hae lainaa verkossa

Hae yrityslainaa helpolla verkkohakemuksella. Emme kysele liitteitä tai monimutkaisuuksia. Tarvitset vain verkkopankkisi tunnukset.

Luota kotimaiseen

Olemme kotimainen, luotettava rahoituskumppani ja erikoistuneet suomalaisten pienyritysten lainatarpeisiin. 

Nopea ja helppo yrityslaina

Yrityslainamme on tarkoitettu kaikille yrityksille – osakeyhtiöille, kommandiittiyhtiöille, avoimille yhtiöille sekä toiminimellä toimiville yrittäjille. Lainaa voi hakea henkilö, jolla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus. Samalla henkilö toimii lainan takaajana.

Lainaa haetaan helpolla verkkohakemuksella. Et tarvitse hakemusta täyttäessäsi yhtään liitettä – ainoastaan verkkopankkitunnukset turvalliseen tunnistautumiseen.

Lainapäätöksen saat hetkessä ja hyväksyttyäsi lainatarjouksen, saat rahat tilillesi yhtä nopeasti.

Yrityslainamme ansiosta sinulle jää aikaa yrittämiseen ja yksi huoli vähemmän.

Näin lainanhaku etenee

Aloita täyttämällä yksinkertainen lainahakemuksemme verkossa. Emme kysy liitteitä.

Tunnistaudu turvallisesti

Tarvitset vain verkkopankkitunnukset turvalliseen tunnistautumiseen.

Allekirjoita sopimus

Myöntäessämme lainan voit allekirjoittaa sopimuksen sähköisesti.

Saat rahat heti tilillesi

Hyväksyttyäsi sopimuksen siirrämme lainaamasi summan heti tilillesi.

Ketkä ovat asiakkaitamme?

Pienyritykset

Lainaa voi hakea henkilö, jolla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus. Hakija toimii samalla lainan ensisijaisena takaajana.

Freelancerit

Yrityslainaa voi hakea myös freelancerit ja kevytyrittäjät, kunhan toiminnalla on y- tunnus.

Toiminimet

Lainaa haetaan helpolla verkkohakemuksella, johon ei tarvita yhtään liitettä – vain verkkopankkitunnukset turvalliseen tunnistautumiseen.

Yrittäjän elämä tuo vapautta ja vastuuta

Kampaajalla, parturilla ja kauneudenhoitoalanyrittäjällä  on vapaus määrittää omat työajat, suunnitella palveluvalikoimansa sekä hinnoitella palvelunsa itsenäisesti. Kolikon kääntöpuolena taas on vastuu: yrittäjänä toimiminen tuo myös paljon erilaisia vastuita, myös taloudellisia. Vastuun määrä vaihtelee – yksi on yksinyrittäjänä ja toisella taas kaksi kampaamoa vuokratuoleineen. Yhtä kaikki, kulut juoksevat ja kassavirta vaihtelee yrityksen koosta riippumatta.

Kampaajan kassavirta vaihtelee, mutta kulut pysyvät ennallaan

Kampaajan on usein kausiluonteista jai asiakasmäärät voivat vaihdella ajanjaksosta toiseen. Onkin hyvä muistaa, että tämä voi vaikuttaa olennaisesti kampaajan tuloihin ja liiketoiminnan kannattavuuteen. Asiakasmäärät voivat vaihdella ja kampaajan liiketoiminnan menestys on voimakkaasti riippuvainen asiakasmääristä. Pikkujouluaikana kassa kilisee normaalia enemmän, mutta juhannusviikolla saattaa olla hyvinkin hiljaista ja olisi hyvä aika pitää lomaakin. 

Onkin tärkeää suunnitella tulot ja menot ainakin muutamaksi kuukaudeksi eteenpäin. Muista myös varautua jollakin tavoin myös mahdolliseen työn keskeytymiseen kuten sairastumiseen, putkiremonttiin tai erilaisiin investointeihin. Ne voivat olla kohtalokkaita, jos sukanvarressa ei ole mitään. Aina säästöjä ei ole, ja silloin myös yrityslaina on hyvä tapa paikata kassavirran vaihteluita tai yllättäviä tilanteita.

Omaa työtään ei kannata yli- eikä alihinnoitella. Liian usein toiminimiyrittäjä laskee hintansa näppituntuman perusteella, vaikka oikeasti kannattaisi tehdä tarkempia laskelmia siitä, millainen laskutus on tavoitteena ja millaisella asiakasmäärällä tavoitteeseen on mahdollista päästä.

Hinnoittelun lisäksi sopimusehdot kannattaa määritellä tarkkaan. Esimerkiksi peruutusehdot ja laskutusehdot on hyvä laatia etukäteen, jottei käy niin, että yrittäjä sitoo itsensä kuukausiksi projektiin, joka yhtäkkiä perutaankin. 

Toiminimi voi työskennellä täysin yksin tai yhdessä muiden toiminimiyrittäjien kanssa. Näin työskentelevät usein esimerkiksi kampaajat sekä kosmetologit, jotka työskentelevät samassa tilassa yhteisen brändin alla, mutta laskuttavat jokainen asiakasta omalla toiminimellään. Tämä on hyvä tapa jakaa kuluja muiden yrittäjien kanssa.

Miten kampaamo tai kauneusalan- yrittäjä saa lainaa tai rahoitusta?

Aloittavalle yrittäjälle voidaan tarjota starttirahaa, jos liiketoimintaa ollaan vasta aloittamassa ja tietyt edellytykset täyttyvät. TE-keskuksesta löytyy lisää tietoja yrittäjän tuista sekä tarjoaa apua ja tukea aloittavalle yrittäjälle.  

Usein kampaamoa perustettaessa pääomaa kuluu alkuun enemmän. Toimitilaa on ehkä kunnostettava ja remontoitava kampaamokäyttöön soveltuvaksi. Yritystoiminnan alkuun pääseminen voi viedä yllättävästi pääomaa ja omat säästöt eivät aina riitä. On myös huomioitava, että asiakashankinta ja markkinointi vie myös alkuun jonkin verran pääomaa. Jotta liiketoiminta voidaan käynnistää mahdollisimman nopeasti, on ulkopuoliselle rahoitukselle usein tarvetta. Pankista voi lainapäätöstä joutua odottamaan, jolloin ulkopuoliset rahoitusvaihtoehdot voivat tulla kysymykseen.  

Yritystoimintaa varten saattaa kaivata myös muuta rahoitusta, esimerkiksi laite-, toimitila- ja tarvikehankintoja varten. Voit hakea lainaa pankista tai kääntyä yksityisen lainantarjoajan puoleen. 

Broaden tarjoaa yrityslainaa kaikenlaisten yrittäjien tarpeisiin. Broadenin yrityslaina on erinomainen vaihtoehto toiminimiyrittäjälle, joka haluaa päästä nopeasti alkuun ilman monimutkaisia neuvotteluita ja työläitä hakemuksia. Broaden ei vaadi lainahakemuksessaan yhtäkään liitettä, eikä kysele, mihin tarkoitukseen toiminimiyrittäjä aikoo lainansa käyttää. 

Lainan hakeminen onnistuu vaivattomasti verkkopankkitunnuksilla turvallisen tunnistautumisen kautta. Toiminimi saa räätälöidyn lainapäätöksen hetkessä ja yritystoiminta saa tuulta purjeisiin. 

Toiminimi saa yrityslainaa 1000 eurosta 5000 euroon saakka. Broadenin yrityslainan ansiosta yrittäjä voi huolehtimisen sijaan keskittyä yrittämiseen. 

Broaden---yrityslainaa

Miten lainapalvelu toimii?

Broadenin lainapalvelu on kehitetty juuri sinulle, yrittäjä. Lainaamme rahaa yrityksesi kaikkiin tarpeisiin. Palvelemme kaikkia yrityksiä, myös toiminimiä, yksinyrittäjiä, freelancereita, keikkatyöntekijöitä ja kevytyrittäjiä, joilla on y-tunnus. Voit hakea lainaa suoraan helpolla verkkohakemuksella. Emme pyydä hakemuksessa yhtään liitettä, emmekä kysele monimutkaisuuksia. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset turvalliseen tunnistautumiseen.

Saat yrityksellesi räätälöidyn lainapäätöksen hetkessä. Jos meille jää vielä kysymyksiä, olemme viipymättä sinuun yhteydessä.

Yrityslainaa voi hakea 1 000 eurosta jopa 5000 euroon saakka. Yrityslainamme ansiosta sinulle jää aikaa yrittämiseen ja yksi huoli vähemmän.

Näin lisäät kampaamon tai kauneushoitolan myyntiä

Tutustu Broaden akatemiaan!

Broaden akatemia on jokaisen yrittäjän tietopankki, josta löydät kattavasti käytännön tietoa kaikkeen yritystoiminnan kasvuun ja pyörittämiseen liittyen. Broaden akatemia on maksuton ja aina käytettävissäsi, sinua ja yritystäsi varten.

Uuden yrittäjän muistilista

Mitä kaikkea tulee tehdä ennen kuin yritys voi hankkia ensimmäisen asiakkaan? Laadimme listan asioista, joihin kannattaa tutustua, kun suunnittelet yrityksen perustamista. 

Testaa millainen yrittäjä olet

Mikä on yrittäjäprofiilisi?

Oletko harkinnut uraa yrittäjänä? Tee lyhyt testi ja selvitä, millainen yrittäjä olet!

Yrittäjän sanasto​

Miten lasketaan ROI? Mikä se on? Entä mitä tarkoittikaan hissipuhe? Työelämässä törmää mitä ihmeellisimpiin termeihin ja käsitteisiin. Teemme ne kaikki sinulle tutuksi!

Broaden - keitä olemme

Broaden on suomalainen yrityslainatalo, jonka monipuoliset rahoitusvaihtoehdot sopivat jokaiselle, jokaiseen tarpeeseen.

Luotettava ja läpinäkyvä rahoituskumppani

Yritystoiminnan koukeroissa rahoitus voi tulla eteen yllättävänäkin tarpeena tai tarkoin harkittuna päätöksenä. Varantoja tarvitaan, jolloin Broaden astuu yrityksesi avuksi luotettavana ja läpinäkyvänä rahoituskumppanina, oli kyse sitten käyttöpääomasta tai kertainvestoinnista.

Me olemme nähneet kaiken ja osaamme auttaa yritystä kuin yritystä menestymään helpolla ja nopealla yrityslainapalvelullamme. Emme tarjoa vain perinteistä yrityslainaa, vaan myös kaupintarahoitusta auto-, vene- ja mp-liikkeille tehostamaan yrityksesi ostovoimaa. Tarvittaessa voimme räätälöidä sinulle parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun.

Broaden – yksi huoli vähemmän!

Voimmeko auttaa?

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10-15
1,95 €/min + pvm/mpm

Tuoreimmat artikkelit

Lue miten sosiaalinen media auttaa yrittäjää palvelemaan paremmin ja myymään enemmän.

Miten parantaa yrityksen luottoluokitusta? Yrityksen luottoluokitus nousee usein esille silloin, kun pyritään hankkimaan edullisempia lainoja tai neuvottelemaan parempia sopimuksia liikekumppaneiden kanssa. Hyvä

Yrittäjän YEL-vakuutus ja YEL-uudistus – miksi YEL ja mikä muuttuu? Tuliterä läppäri on hankittu, olohuoneen kulmaan raivattu sopivasti tilaa. Pieni pääoma alkua