Jopa 5000 € yrityslainaa toiminimille

LAINASUMMA 1 000 - 10 000 €
4 000 €
LAINA-AIKA 1-12 KK
6 KK
ARVIOITU KUUKAUSIERÄ*
817,44 €
ARVIOITU KOKONAISKUSTANNUS*
4 904,66 €
*Hinnat ovat esimerkkejä tasalyhenteiselle kertalainalle. Lopullinen lainatarjous tarkentuu hakijan ja yhtiön tietojen sekä riskiarviointimme perusteella.

Broadenin yrityslaina on erinomainen vaihtoehto toiminimiyrittäjälle, joka haluaa päästä nopeasti alkuun ilman monimutkaisia neuvotteluita ja työläitä hakemuksia. Toiminimi voi saada yrityslainaa 1000 eurosta aina 5000 euroon saakka.

Kasvata liiketoimintaasi

Yrityslainamme ansiosta sinulle jää aikaa yrittämiseen ja yksi huoli vähemmän.

Hae lainaa verkossa

Hae yrityslainaa helpolla verkkohakemuksella. Emme kysele liitteitä tai monimutkaisuuksia. Tarvitset vain verkkopankkisi tunnukset.

Luota kotimaiseen

Olemme kotimainen, luotettava rahoituskumppani ja erikoistuneet suomalaisten pienyritysten lainatarpeisiin. 

Nopea ja helppo yrityslaina

Yrityslainamme on tarkoitettu kaikille yrityksille – osakeyhtiöille, kommandiittiyhtiöille, avoimille yhtiöille sekä toiminimellä toimiville yrittäjille. Lainaa voi hakea henkilö, jolla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus. Samalla henkilö toimii lainan takaajana.

Lainaa haetaan helpolla verkkohakemuksella. Et tarvitse hakemusta täyttäessäsi yhtään liitettä – ainoastaan verkkopankkitunnukset turvalliseen tunnistautumiseen.

Lainapäätöksen saat hetkessä ja hyväksyttyäsi lainatarjouksen, saat rahat tilillesi yhtä nopeasti.

Yrityslainamme ansiosta sinulle jää aikaa yrittämiseen ja yksi huoli vähemmän.

Näin lainanhaku etenee

Aloita täyttämällä yksinkertainen lainahakemuksemme verkossa. Emme kysy liitteitä.

Tunnistaudu turvallisesti

Tarvitset vain verkkopankkitunnukset turvalliseen tunnistautumiseen.

Allekirjoita sopimus

Myöntäessämme lainan voit allekirjoittaa sopimuksen sähköisesti.

Saat rahat heti tilillesi

Hyväksyttyäsi sopimuksen siirrämme lainaamasi summan heti tilillesi.

Ketkä ovat asiakkaitamme?

Pienyritykset

Lainaa voi hakea henkilö, jolla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus. Hakija toimii samalla lainan ensisijaisena takaajana.

Freelancerit

Yrityslainaa voi hakea myös freelancerit ja kevytyrittäjät, kunhan toiminnalla on y- tunnus.

Yksinyrittäjät

Lainaa haetaan helpolla verkkohakemuksella, johon ei tarvita yhtään liitettä – vain verkkopankkitunnukset turvalliseen tunnistautumiseen.

Toiminimiyrittäjä - varaudu ja valmistaudu tulevaisuuteen

Ehkä sinunkin on joskus vaikea hahmottaa yrityksen tulot ja menot sekä se, kuinka paljon on järkevää ja turvallista nostaa omaan käyttöön yrityksen tililtä? Pitää varautua alveihin ja juokseviin kuluihin, mutta myös nurkan takana mahdollisesti piileviin yllätyksiin.

Koska toiminimiyrittäjänä olet henkilökohtaisesti vastuussa yrityksesi menestyksestä, on tulot ja menot hyvä suunnitella huolella ainakin muutamaksi kuukaudeksi eteenpäin. Muista myös varautua jollakin tavoin myös mahdolliseen työn keskeytymiseen kuten sairastumiseen, putkiremonttiin tai hiljaisempaan myyntikauteen. Ne voivat olla kohtalokkaita, jos sukanvarressa ei ole mitään. Aina säästöjä ei ole, ja silloin myös yrityslaina on hyvä tapa paikata kassavirran vaihteluita tai yllättäviä tilanteita.

Miten menestyä toiminimellä?

Jokainen yrittäjä on itse vastuussa oman yrityksensä menestyksestä. Se vaatii pitkää pinnaa, kärsivällisyyttä, oikean ajankohdan sekä valtavan määrän työtä. Harvassa ovat sellaiset yritykset, jotka ovat menestyneet pelkällä napinpainalluksella. Usein menestyvän yrityksen taustalla onkin yrittäjä, jolla on selkeä visio yrityksestään. Toiminimiyrityksen taustalla on useimmiten vain yksi henkilö, yrittäjä, joka pistää itsensä likoon.

Omaa työtään ei kannata yli- eikä alihinnoitella. Liian usein toiminimiyrittäjä laskee hintansa näppituntuman perusteella, vaikka oikeasti kannattaisi tehdä tarkempia laskelmia siitä, millainen laskutus on tavoitteena ja millaisella asiakasmäärällä tavoitteeseen on mahdollista päästä.

Hinnoittelun lisäksi sopimusehdot kannattaa määritellä tarkkaan. Esimerkiksi peruutusehdot ja laskutusehdot on hyvä laatia etukäteen, jottei käy niin, että yrittäjä sitoo itsensä kuukausiksi projektiin, joka yhtäkkiä perutaankin. 

Toiminimi voi työskennellä täysin yksin tai yhdessä muiden toiminimiyrittäjien kanssa. Näin työskentelevät usein esimerkiksi kampaajat sekä kosmetologit, jotka työskentelevät samassa tilassa yhteisen brändin alla, mutta laskuttavat jokainen asiakasta omalla toiminimellään. Tämä on hyvä tapa jakaa kuluja muiden yrittäjien kanssa.

Mistä toiminimi voi saada lainaa tai rahoitusta?

Suomessa on erilaisia tukimuotoja yrittäjien tarpeisiin. Sellaisia ovat esimerkiksi starttiraha sekä palkkatuki. Uuden toiminimen perustaja voi saada starttirahaa, jos yritystoiminta on päätoimista ja yritys on toimialalla, jolla ei ole liikaa kilpailua. Palkkatukea puolestaan voi saada työtön henkilö, joka aloittaa oman yritystoiminnan. Lisätietoa erilaisista tuista saa TE-toimistosta.

Yritystoimintaa varten toiminimi saattaa kaivata myös muuta rahoitusta, esimerkiksi laite-, toimitila- ja tarvikehankintoja varten. Toiminimi voi hakea lainaa pankista tai kääntyä yksityisen lainantarjoajan puoleen. 

Broaden tarjoaa yrityslainaa kaikenlaisten yrittäjien tarpeisiin. Broadenin yrityslaina on erinomainen vaihtoehto toiminimiyrittäjälle, joka haluaa päästä nopeasti alkuun ilman monimutkaisia neuvotteluita ja työläitä hakemuksia. Broaden ei vaadi lainahakemuksessaan yhtäkään liitettä, eikä kysele, mihin tarkoitukseen toiminimiyrittäjä aikoo lainansa käyttää. 

Lainan hakeminen onnistuu vaivattomasti verkkopankkitunnuksilla turvallisen tunnistautumisen kautta. Toiminimi saa räätälöidyn lainapäätöksen hetkessä ja yritystoiminta saa tuulta purjeisiin. 

Toiminimi saa yrityslainaa 1000 eurosta 5000 euroon saakka. Broadenin yrityslainan ansiosta yrittäjä voi huolehtimisen sijaan keskittyä yrittämiseen.

kaupankäynti

Miten lainapalvelu toimii?

Broadenin lainapalvelu on kehitetty juuri sinulle, yrittäjä. Lainaamme rahaa yrityksesi kaikkiin tarpeisiin. Palvelemme kaikkia yrityksiä, myös toiminimiä, yksinyrittäjiä, freelancereita, keikkatyöntekijöitä ja kevytyrittäjiä, joilla on y-tunnus. Voit hakea lainaa suoraan helpolla verkkohakemuksella. Emme pyydä hakemuksessa yhtään liitettä, emmekä kysele monimutkaisuuksia. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset turvalliseen tunnistautumiseen.

Saat yrityksellesi räätälöidyn lainapäätöksen hetkessä. Jos meille jää vielä kysymyksiä, olemme viipymättä sinuun yhteydessä.

Yrityslainaa voi hakea 1 000 eurosta jopa 5000 euroon saakka. Yrityslainamme ansiosta sinulle jää aikaa yrittämiseen ja yksi huoli vähemmän.

Kysymyksiä yrityslainasta

Lainaa voi hakea henkilö, jolla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus. Samalla henkilö toimii lainan takaajana. Yrityksellä, hakijalla ja takaajalla on oltava luottotiedot kunnossa.

Kyllä, lainalle tarvitaan aina vähintään yksi henkilötakaaja. Lainanhakija toimii automaattisesti takaajana. Joissakin tapauksissa lainalle voidaan tarvita myös toinen henkilötakaaja. Saat tiedon takauksen tarpeesta lainahakemuksessa.

Meiltä voit saada yrityslainaa vain 10 000 euroon saakka.

Myönnämme yrityslainoja osakeyhtiöille, kommandiittiyhtiöille, avoimille yhtiöille ja toiminimellä toimiville yrittäjille. Yrityksen tiedot tulee lainanmyöntöhetkellä löytyä Suomen kaupparekisteristä ja yrityksen vastuuhenkilöiden tulee asua Suomessa.

Toiminimet voivat hakea yrityslainaamme. Myönnämme yrityslainoja osakeyhtiöille, avoimille yhtiöille, kommandiittiyhtiöille ja toiminimellä toimiville yrittäjille. Tärkeintä on, että kyse on yritystoiminnasta ja lainan tarve liittyy kyseiseen toimintaan. Emme myönnä lainoja yksityishenkilöille.

Jos olet kevytyrittäjä, voit hakea Arkilainaa.

Kun yksityishenkilö takaa yrityslainan omavelkaisella takauksella, hän vastaa velasta kuin se olisi hänen oma velkansa. Jos alkuperäinen velallinen laiminlyö takaisinmaksuvelvoitteensa, yrityslaina peritään takaajilta täysimääräisesti kuluineen, korkoineen ja perintäkuluineen.

Jos epäilet, että henkilö- tai yrityksesi tietoja on käytetty väärin, tee viipymättä rikosilmoitus poliisille, joka laatii asiasta tutkintailmoituksen. Toimita meille tutkintailmoitus sähköpostilla liitetiedostona osoitteeseen info@bluefinance.fi. Jos väärinkäyttöepäily koskee pankkitunnuksiasi, ota yhteyttä myös omaan pankkiisi.

Kysymyksiä yrityslainan hakemisesta

Luottopäätöksen saat heti lainanhaun yhteydessä.

Lainasumma maksetaan ulos välittömästi hyväksyttyäsi lainatarjouksen.

Yleisimmät syyt kielteiseen luottopäätökseen ovat:

  • Maksuhäiriömerkintä (yrityksellä tai takaajalla)
  • Avoin laina yhtiössä (yrityksellä tai takaajalla)
  • Takaajalla ei ole yritysyhteyttä
  • Yrityksen tai takaajan ikä ei riitä
  • Yritys tai takaaja on pyytänyt pääsyä estolistalle
  • Yritystä ei ole rekisteröity

Huomioithan, että kielteinen luottopäätös voi johtua muistakin syistä, jolloin rahoituksen myöntämisen kriteerit eivät täyty.

Kysymyksiä yrityslainan maksamisesta

Lainaa lyhennetään kuukausittain tasaerissä. Lyhennyserien suuruus riippuu lainan määrästä ja maksuajasta. Kuukausierä määräytyy aina asiakaskohtaisesti. Lopullisen tarjouksen saat lainahakemuksen loppuvaiheessa.

Voit sopia maksuaikataulusta asiakaspalvelumme kanssa osoitteessa info@bluefinance.fi. Jos sait perintäkirjeen, ole ensisijaisesti yhteydessä perintää hoitavaan perintäyhtiöön. Perintäyhtiön kanssa on mahdollisuus neuvotella maksuaikataulusta.

Ole asiakaspalveluumme välittömästi yhteydessä, jos lainan hakenut ja taannut henkilö poistuu yrityksestä tai nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö vaihtuu. Tällöin takaajan tilalle tulee järjestää toinen henkilötakaaja. Takauksen voi peruuttaa vain rahoituksen myöntäjä.

Kyllä saat, ilmoita saldotodistuksen tarpeesta asiakaspalveluumme osoitteeseen info@bluefinance.fi. Saat saldotodistuksen ilmoittamaasi yrityksen sähköpostiosoitteeseen.

Tutustu Broaden akatemiaan!

Broaden akatemia on jokaisen yrittäjän tietopankki, josta löydät kattavasti käytännön tietoa kaikkeen yritystoiminnan kasvuun ja pyörittämiseen liittyen. Broaden akatemia on maksuton ja aina käytettävissäsi, sinua ja yritystäsi varten.

Uuden yrittäjän muistilista

Mitä kaikkea tulee tehdä ennen kuin yritys voi hankkia ensimmäisen asiakkaan? Laadimme listan asioista, joihin kannattaa tutustua, kun suunnittelet yrityksen perustamista. 

Testaa millainen yrittäjä olet

Mikä on yrittäjäprofiilisi?

Oletko harkinnut uraa yrittäjänä? Tee lyhyt testi ja selvitä, millainen yrittäjä olet!

Yrittäjän sanasto​

Miten lasketaan ROI? Mikä se on? Entä mitä tarkoittikaan hissipuhe? Työelämässä törmää mitä ihmeellisimpiin termeihin ja käsitteisiin. Teemme ne kaikki sinulle tutuksi!

Broaden - keitä olemme

Broaden on suomalainen yrityslainatalo, jonka monipuoliset rahoitusvaihtoehdot sopivat jokaiselle, jokaiseen tarpeeseen.

Luotettava ja läpinäkyvä rahoituskumppani

Yritystoiminnan koukeroissa rahoitus voi tulla eteen yllättävänäkin tarpeena tai tarkoin harkittuna päätöksenä. Varantoja tarvitaan, jolloin Broaden astuu yrityksesi avuksi luotettavana ja läpinäkyvänä rahoituskumppanina, oli kyse sitten käyttöpääomasta tai kertainvestoinnista.

Me olemme nähneet kaiken ja osaamme auttaa yritystä kuin yritystä menestymään helpolla ja nopealla yrityslainapalvelullamme. Emme tarjoa vain perinteistä yrityslainaa, vaan myös kaupintarahoitusta auto-, vene- ja mp-liikkeille tehostamaan yrityksesi ostovoimaa. Tarvittaessa voimme räätälöidä sinulle parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun.

Broaden – yksi huoli vähemmän!

Voimmeko auttaa?

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10-15
1,95 €/min + pvm/mpm

Tuoreimmat artikkelit

Lue miten sosiaalinen media auttaa yrittäjää palvelemaan paremmin ja myymään enemmän.

Miten parantaa yrityksen luottoluokitusta? Yrityksen luottoluokitus nousee usein esille silloin, kun pyritään hankkimaan edullisempia lainoja tai neuvottelemaan parempia sopimuksia liikekumppaneiden kanssa. Hyvä

Yrittäjän YEL-vakuutus ja YEL-uudistus – miksi YEL ja mikä muuttuu? Tuliterä läppäri on hankittu, olohuoneen kulmaan raivattu sopivasti tilaa. Pieni pääoma alkua