Jopa 5 000 € yrityslainaa yksinyrittäjälle

LAINASUMMA 1 000 - 5 000 €
4 000 €
LAINA-AIKA 1-12 KK
6 KK
ARVIOITU KUUKAUSIERÄ*
817,44 €
ARVIOITU KOKONAISKUSTANNUS*
4 904,66 €
*Hinnat ovat esimerkkejä tasalyhenteiselle kertalainalle. Lopullinen lainatarjous tarkentuu hakijan ja yhtiön tietojen sekä riskiarviointimme perusteella.

Broadenin yrityslaina on erinomainen vaihtoehto yksinyrittäjälle, joka haluaa päästä nopeasti alkuun ilman monimutkaisia neuvotteluita ja työläitä hakemuksia. Yksinyrittäjänä voit saada yrityslainaa 1000 eurosta aina 5 000 euroon saakka.

Kasvata liiketoimintaasi

Yrityslainamme ansiosta sinulle jää aikaa yrittämiseen ja yksi huoli vähemmän.

Hae lainaa verkossa

Hae yrityslainaa helpolla verkkohakemuksella. Emme kysele liitteitä tai monimutkaisuuksia. Tarvitset vain verkkopankkisi tunnukset.

Luota kotimaiseen

Olemme kotimainen, luotettava rahoituskumppani ja erikoistuneet suomalaisten pienyritysten lainatarpeisiin. 

Nopea ja helppo yrityslaina yksinyrittäjälle

Yrityslainamme on tarkoitettu kaikille yrityksille – osakeyhtiöille, kommandiittiyhtiöille, avoimille yhtiöille sekä toiminimellä toimiville yrittäjille. Lainaa voi hakea henkilö, jolla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus. Samalla henkilö toimii lainan takaajana.

Lainaa haetaan helpolla verkkohakemuksella. Et tarvitse hakemusta täyttäessäsi yhtään liitettä – ainoastaan verkkopankkitunnukset turvalliseen tunnistautumiseen.

Lainapäätöksen saat hetkessä ja hyväksyttyäsi lainatarjouksen, saat rahat tilillesi yhtä nopeasti.

Yrityslainamme ansiosta sinulle jää aikaa yrittämiseen ja yksi huoli vähemmän.

Näin lainanhaku etenee

Aloita täyttämällä yksinkertainen lainahakemuksemme verkossa. Emme kysy liitteitä.

Tunnistaudu turvallisesti

Tarvitset vain verkkopankkitunnukset turvalliseen tunnistautumiseen.

Allekirjoita sopimus

Myöntäessämme lainan voit allekirjoittaa sopimuksen sähköisesti.

Saat rahat heti tilillesi

Hyväksyttyäsi sopimuksen siirrämme lainaamasi summan heti tilillesi.

Ketkä ovat asiakkaitamme?

Pienyritykset

Lainaa voi hakea henkilö, jolla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus. Hakija toimii samalla lainan ensisijaisena takaajana.

Freelancerit

Yrityslainaa voi hakea myös freelancerit ja kevytyrittäjät, kunhan toiminnalla on y- tunnus.

Toiminimet

Lainaa haetaan helpolla verkkohakemuksella, johon ei tarvita yhtään liitettä – vain verkkopankkitunnukset turvalliseen tunnistautumiseen.

Hyvä taloudenhallinta on yksinyrittäjälle kaiken perusta

Yksinyrittäjä ottaa aina riskin ja on hyvä tiedostaa, että varsinkin alkuun tulot voivat olla hyvin vaihtelevat ja alkuinvestointeihin on varauduttava. Onkin tärkeää, että yksinyrittäjä huomioi kaikki kustannukset, joita liiketoiminnan pyörittäminen aiheuttaa, jotta hän voi arvioida tarkasti liiketoiminnan kannattavuutta. On myös tärkeä huomioida, että yksinyrittäjän menot voivat olla suuret, joten hänelle voi olla hyödyllistä pitää kirjaa kaikista menoistaan, jotta hän voi hallita talouttaan paremmin ja tehdä muutoksia tarvittaessa.

On siis tärkeää suunnitella tulot ja menot ainakin muutamaksi kuukaudeksi eteenpäin. Muista myös varautua jollakin tavoin myös mahdolliseen työn keskeytymiseen kuten sairastumiseen, lomiin tai erilaisiin investointeihin. Ne voivat olla kohtalokkaita, jos sukanvarressa ei ole mitään. Aina säästöjä ei ole, ja silloin myös yrityslaina on hyvä tapa paikata kassavirran vaihteluita tai yllättäviä tilanteita.

Yksinyrittäjän tulot ja menot vaihtelevat

Jos tulovirtasi on tasaista ja pystyt katsomaan pitkälle tulevaisuuteen – onnea! Yksinyrittäjän menot voivat kuitenkin myös vaihdella huomattavasti riippuen yrityksen toimialasta, liiketoiminnan laajuudesta, sijainnista ja yrittäjän omista tarpeista ja resursseista.

On kassavirta tasaista tai ei, kuukausittaisia maksuja saattaa tulla mm.  tilavuokrasta, työvälineistä, markkinoinnista, liiketoiminnan kehittämisestä, yrityksen käyttökustannuksista sekä vakuutusmaksuista.

Yrittäjän tulot vaihtelevat

Yksinyrittäjän tulot voivat vaihdella huomattavasti riippuen monesta tekijästä, kuten yrityksen toimialasta, markkina-alueesta, kilpailutilanteesta ja yrittäjän omasta osaamisesta ja resursseista.

Joillakin aloilla, kuten esimerkiksi konsultoinnissa tai ohjelmistokehityksessä, yksinyrittäjä voi ansaita hyvin, jos hänellä on erityistaitoja ja pystyy tarjoamaan arvokasta palvelua asiakkailleen. Toisilla aloilla, kuten ravintola-alalla, tulot voivat olla huomattavasti pienemmät ja riippua enemmän esimerkiksi sijainnista, palveluiden laadusta ja kilpailutilanteesta.

Lisäksi yksinyrittäjän tuloihin vaikuttavat myös yrityksen liiketoiminnan laajuus ja kasvumahdollisuudet. On tärkeää huomioida, että yksinyrittäjän tulot eivät aina ole vakaita ja ennustettavia, ja yrittäjän on otettava huomioon myös yrityksen kustannukset ja verot ennen kuin hän voi laskea nettotulonsa.

kaupankäynti

Kuinka hankkia rahoitusta yksinyrittäjänä?

Yritystoiminnan aloittamiseen tarvitaan usein pääomaa kattamaan alkuinvestointeja sekä turvaamaan tulot ennen liiketoiminnan käynnistymistä ja ennen kuin tulot alkavat vakiintua. Suomessa uusia yrittäjiä tuetaan usein starttirahalla. Starttirahasta ja muista uuden yrittäjän tuista ja tukien ehdoista löytyy lisätietoa TE-palveluiden sivuilta. Rahoitusta uudelle yrittäjälle tarjoavat pankit ja ulkopuoliset rahoituksentarjoajat. Broaden tarjoaa yrityslainaa kaikkiin yrityksen tarpeisiin.

Yrityslainan hakeminen Broadenilta on mutkatonta ja verkkohakemuksen teko on helppoa. 

Tarvitset y-tunnuksen Broadenin lainahakemusta varten. Hakemukseen sinun ei tarvitse liittää mitään erillisiä liitteitä. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset turvalliseen tunnistautumiseen. Saat hetkessä yrityksellesi räätälöidyn lainapäätöksen. Mikäli lainantarjoajalle jää vielä kysymyksiä, sinuun ollaan pian lainahakemuksen jättämisen jälkeen yhteydessä.

Yrityslainaa voi hakea 1 000 eurosta 5 000 euroon saakka. Broadenilta saat nopeasti ja mutkattomasti lainan, joka mahdollistaa haaveesi yksinyrittäjänä.

Vinkit yksinyrittäjän myynnin lisäämiseen ja kassavirran tasapainottamiseen

Yksinyrittäjänä joudut tekemään paljon töitä ja päätöksiä yksin. Kehitä siis kumppanuuksia ja verkostoitumista: Rakenna suhteita muiden yrittäjien, yritysten ja järjestöjen kanssa. Yhteistyöllä voit saavuttaa uusia asiakaskuntia ja hyödyntää muiden asiantuntemusta ja resursseja. Ennen kaikkea – et ole enää yksin!

Laita sopimukset kuntoon! Tee sopimuksistasi mahdollisimman pitkäaikaisia ja kattavia, jolloin näkymä tulevaisuuteen on pidempi.

Kehitä tuote- tai palveluvalikoimaasi: Tarkastele nykyisiä tarjontaasi ja etsi tapoja parantaa tai laajentaa sitä vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Voit esimerkiksi tarjota uusia lisäpalveluita tai kehittää uusia tuotteita, jotka erottuvat kilpailijoista.

Keskity markkinointiin ja brändin rakentamiseen: Investoi markkinointiin ja luo vahva brändi, joka houkuttelee asiakkaita. Käytä erilaisia markkinointikanavia, kuten sosiaalista mediaa, verkkomainontaa, suoramarkkinointia ja verkostoitumista.

Tarjoa lisäarvoa nykyisille asiakkaille: Kiinnitä huomiota asiakaspalveluun ja pyri tarjoamaan ylimääräistä arvoa nykyisille asiakkaillesi. Voit esimerkiksi tarjota henkilökohtaista neuvontaa, ilmaisia resursseja tai alennuksia toistuville asiakkaille.

Etsi uusia asiakassegmenttejä: Tutki uusia markkina-alueita ja asiakassegmenttejä, jotka voisivat olla kiinnostuneita tuotteistasi tai palveluistasi. Laajenna asiakaskuntaasi ja tavoita uusia potentiaalisia asiakkaita erilaisten markkinointistrategioiden avulla.

Lisää hintoja strategisesti: Arvioi tuotteidesi tai palveluidesi hinnoittelua ja harkitse hintojen nostamista strategisesti. Varmista, että hinta heijastaa tuotteen tai palvelun arvoa ja kilpailukykyä markkinoilla.

Panosta asiakastyytyväisyyteen ja suositteluihin: Tyytyväiset asiakkaat ovat parhaita markkinoijia. Pyri tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua ja ylittämään asiakkaiden odotukset. Pyydä tyytyväisiä asiakkaitasi antamaan suosituksia ja arvosteluja, jotka voivat houkutella uusia asiakkaita.

Kehitä tehokasta myyntiprosessia: Analysoi myyntiprosessiasi ja etsi tapoja tehostaa sitä. Paranna myyntineuvottelujasi, kehitä myynninedistämiskampanjoita ja automatisoi prosesseja tarvittaessa.

Kysymyksiä yrityslainasta

Lainaa voi hakea henkilö, jolla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus. Samalla henkilö toimii lainan takaajana. Yrityksellä, hakijalla ja takaajalla on oltava luottotiedot kunnossa.

Kyllä, lainalle tarvitaan aina vähintään yksi henkilötakaaja. Lainanhakija toimii automaattisesti takaajana. Joissakin tapauksissa lainalle voidaan tarvita myös toinen henkilötakaaja. Saat tiedon takauksen tarpeesta lainahakemuksessa.

Meiltä voit saada yrityslainaa vain 10 000 euroon saakka.

Myönnämme yrityslainoja osakeyhtiöille, kommandiittiyhtiöille, avoimille yhtiöille ja toiminimellä toimiville yrittäjille. Yrityksen tiedot tulee lainanmyöntöhetkellä löytyä Suomen kaupparekisteristä ja yrityksen vastuuhenkilöiden tulee asua Suomessa.

Toiminimet voivat hakea yrityslainaamme. Myönnämme yrityslainoja osakeyhtiöille, avoimille yhtiöille, kommandiittiyhtiöille ja toiminimellä toimiville yrittäjille. Tärkeintä on, että kyse on yritystoiminnasta ja lainan tarve liittyy kyseiseen toimintaan. Emme myönnä lainoja yksityishenkilöille.

Jos olet kevytyrittäjä, voit hakea Arkilainaa.

Kun yksityishenkilö takaa yrityslainan omavelkaisella takauksella, hän vastaa velasta kuin se olisi hänen oma velkansa. Jos alkuperäinen velallinen laiminlyö takaisinmaksuvelvoitteensa, yrityslaina peritään takaajilta täysimääräisesti kuluineen, korkoineen ja perintäkuluineen.

Jos epäilet, että henkilö- tai yrityksesi tietoja on käytetty väärin, tee viipymättä rikosilmoitus poliisille, joka laatii asiasta tutkintailmoituksen. Toimita meille tutkintailmoitus sähköpostilla liitetiedostona osoitteeseen info@bluefinance.fi. Jos väärinkäyttöepäily koskee pankkitunnuksiasi, ota yhteyttä myös omaan pankkiisi.

Kysymyksiä yrityslainan hakemisesta

Luottopäätöksen saat heti lainanhaun yhteydessä.

Lainasumma maksetaan ulos välittömästi hyväksyttyäsi lainatarjouksen.

Yleisimmät syyt kielteiseen luottopäätökseen ovat:

  • Maksuhäiriömerkintä (yrityksellä tai takaajalla)
  • Avoin laina yhtiössä (yrityksellä tai takaajalla)
  • Takaajalla ei ole yritysyhteyttä
  • Yrityksen tai takaajan ikä ei riitä
  • Yritys tai takaaja on pyytänyt pääsyä estolistalle
  • Yritystä ei ole rekisteröity

Huomioithan, että kielteinen luottopäätös voi johtua muistakin syistä, jolloin rahoituksen myöntämisen kriteerit eivät täyty.

Kysymyksiä yrityslainan maksamisesta

Lainaa lyhennetään kuukausittain tasaerissä. Lyhennyserien suuruus riippuu lainan määrästä ja maksuajasta. Kuukausierä määräytyy aina asiakaskohtaisesti. Lopullisen tarjouksen saat lainahakemuksen loppuvaiheessa.

Voit sopia maksuaikataulusta asiakaspalvelumme kanssa osoitteessa info@bluefinance.fi. Jos sait perintäkirjeen, ole ensisijaisesti yhteydessä perintää hoitavaan perintäyhtiöön. Perintäyhtiön kanssa on mahdollisuus neuvotella maksuaikataulusta.

Ole asiakaspalveluumme välittömästi yhteydessä, jos lainan hakenut ja taannut henkilö poistuu yrityksestä tai nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö vaihtuu. Tällöin takaajan tilalle tulee järjestää toinen henkilötakaaja. Takauksen voi peruuttaa vain rahoituksen myöntäjä.

Kyllä saat, ilmoita saldotodistuksen tarpeesta asiakaspalveluumme osoitteeseen info@bluefinance.fi. Saat saldotodistuksen ilmoittamaasi yrityksen sähköpostiosoitteeseen.

Tutustu Broaden akatemiaan!

Broaden akatemia on jokaisen yrittäjän tietopankki, josta löydät kattavasti käytännön tietoa kaikkeen yritystoiminnan kasvuun ja pyörittämiseen liittyen. Broaden akatemia on maksuton ja aina käytettävissäsi, sinua ja yritystäsi varten.

Uuden yrittäjän muistilista

Mitä kaikkea tulee tehdä ennen kuin yritys voi hankkia ensimmäisen asiakkaan? Laadimme listan asioista, joihin kannattaa tutustua, kun suunnittelet yrityksen perustamista. 

Testaa millainen yrittäjä olet

Mikä on yrittäjäprofiilisi?

Oletko harkinnut uraa yrittäjänä? Tee lyhyt testi ja selvitä, millainen yrittäjä olet!

Yrittäjän sanasto​

Miten lasketaan ROI? Mikä se on? Entä mitä tarkoittikaan hissipuhe? Työelämässä törmää mitä ihmeellisimpiin termeihin ja käsitteisiin. Teemme ne kaikki sinulle tutuksi!

Broaden - keitä olemme

Broaden on suomalainen yrityslainatalo, jonka monipuoliset rahoitusvaihtoehdot sopivat jokaiselle, jokaiseen tarpeeseen.

Luotettava ja läpinäkyvä rahoituskumppani

Yritystoiminnan koukeroissa rahoitus voi tulla eteen yllättävänäkin tarpeena tai tarkoin harkittuna päätöksenä. Varantoja tarvitaan, jolloin Broaden astuu yrityksesi avuksi luotettavana ja läpinäkyvänä rahoituskumppanina, oli kyse sitten käyttöpääomasta tai kertainvestoinnista.

Me olemme nähneet kaiken ja osaamme auttaa yritystä kuin yritystä menestymään helpolla ja nopealla yrityslainapalvelullamme. Emme tarjoa vain perinteistä yrityslainaa, vaan myös kaupintarahoitusta auto-, vene- ja mp-liikkeille tehostamaan yrityksesi ostovoimaa. Tarvittaessa voimme räätälöidä sinulle parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun.

Broaden – yksi huoli vähemmän!

Voimmeko auttaa?

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10-15
1,95 €/min + pvm/mpm

Tuoreimmat artikkelit

Lue miten sosiaalinen media auttaa yrittäjää palvelemaan paremmin ja myymään enemmän.

Miten parantaa yrityksen luottoluokitusta? Yrityksen luottoluokitus nousee usein esille silloin, kun pyritään hankkimaan edullisempia lainoja tai neuvottelemaan parempia sopimuksia liikekumppaneiden kanssa. Hyvä

Yrittäjän YEL-vakuutus ja YEL-uudistus – miksi YEL ja mikä muuttuu? Tuliterä läppäri on hankittu, olohuoneen kulmaan raivattu sopivasti tilaa. Pieni pääoma alkua